Sego & minnen

Idag är det en riktig sego dag. Det är du varenda dag med detta piss väder. Går fortfarande i pyamas har gjort det hela dan. Man bara... orkar inte. Orkar inte bry sig om att bli pigg. Så vi har mest flummat och dampat för att vi är lite trötta jag och Adam. Och vet ni det är inte roligt att bli kittlad :< Men alla TROR det för att man skrattar >.<

Iaf. Snart blir det middag och sen, kanske någon film? Vi får se. Eller så hittar vi på något annat.


Åh, jag saknar alla människor :( Ärligt vi måste hitta på något någondag! Tittar på alla minnen jag har i bilder. Saknar't hårt ♥



Tjockis jacka, kommer ihåg vad roligt vi hade  ♥


Titanic vagnen, mörda mig inte för bilden. Men underbara minnen ♥



Louise Jern



Doris ♥ Erika, haha :)


Hon ser till och med flummig ut x) <3





Men HAHA! Fjortis period xd <3



Men haha xd


Insperation.

Bilder från fotoakuten.se
















HD! *klicka*
↓ 










http://www.fotoakuten.se/albums/userpics/orange-blomma.jpg


http://www.fotoakuten.se/albums/userpics/vitsippa.jpg

http://www.fotoakuten.se/albums/userpics/norge-hovringen-3.jpg

Veckans beroende!



The TV Theme Players – Scrubs
(Superman - Lazlo Bane)



http://aviscogitations.files.wordpress.com/2009/11/scrubs.jpg

Gammal shopping

Ja jag har GLÖMT att skriva om min shopping jag gjorde nere på kusten! Det var ju ett tag sedan. Men det blev inte så mycket ;)



Björn borg väska! :D


Superman väska ;D





Yäss :) Allt från Sportshoppen utanför Grebbestad :D

yäh yäh! :D





Hallå hallå.


Blir kanske till att köpa en
system kamera idag :s

Dock kommer jag sakna min
gamla lilla plutti (okej den är rätt stor)

digitalkamera o: Random, ja tack jag vet.
Men ska fota med den med :>

Gillar faktiskt den som nu eller
kanske kommer bli plutte kamera.

Damp jag vill ha system kameran.

Gotland eller Norge.

Nu ska vi antagligen till Gotland eller Norge. Både mamma och jag känner att Gotland vore bäst just nu. aja. Jag vet inte vad jag ska skriva om det  :s

http://www.levlivetblogg.se/wp-content/uploads/2007/07/gotland.gif http://www.ferien.no/images/norge.gif'



Godmorgon.

Vilkets hemskt tråkigt väder vi hyar här ska ni veta. Grått, blött och trist. Och på torsdag kanske vi ska åka till Norge... :(  Jag vill INTE åka utan Adam. så är det bara. Jag tänker inte vänta ca 1 vecka till. Tänker INTE. Vi ska iaf åka den såkallade "trollstigen" genom norge. Och det tar ett tag och då måste vi sova på motel. Och när jag är i Norge kan jag inte prata med Adam heller. Usch :( Jag hatar't ;(

Varför måste vi åka någonstans på semestern. Just nu? Kan vi inte bara åka lite senare? H*lvete. Vi ska ju ändå till spanien i höst och pappa ska till tunisien o.s.v. :/ Jag vill vara med Adam.




Jag vill åka men ändå inte.

Kodnings dax!

Gud vilket tjat om kodning! HAHAH! :) Men nu ska jag koda på tävlings designen. Men jag är smart och tar upp både firefox och Google chrome så jag kan blogga och KODA :D
Återkommer med sneakpeak (kanske c; ) och uppdateringar. ♥
HAHA! Bjuder... erhm. Iaf gillar jag ögonen på bilden x.x

Yäy

Har haft det jättew trevligt idag :) Sovit bra men är ändå trött och sliten. Kanske beror på att jag tränade crosstrainer i 45 min igår?  Kändes som om jag svävade efter det, haha.

Iaf. Louise kom hit och var med mig och Erika och i hade allmänt roligt och gick in på habbo, lawl. Och så pratade med kul folk på skype :3 Tills jag blev irriterad på allt coh alla. Och då hade Erika redan åkt hem. Så då tog lollo och jag en glass och satte osss i soffan och tittade på Pirates of the caribbean. Mys. Btw så är Päron splitt dunder gott.

http://iloapp.bakomgaller.se/blog/matanza?ShowFile&image=1203958988.jpeg

Kodande idag!

Har kodat nu idag! Men dock inte till tävling designen. Började med att jag kodade Susannas blogg och självlärde mig en massa, det peppade mig och Erika ville ha en ny blogg då hennes togs bort från devote p.g.a. oaktivitet. Så jag kodade självklart åt henne! Och allt detta kodande har inspererat mig tillm att göra klart tävlings designen! wiiieh!

Resultat på Erikas blogg: http://eerriikkaa.blogg.se

Vi är väldigt nöjda båda två ;)






Spoiler på tävlings designen:
Den kommer inte vara i svart. Detta är mer gullig styyle ;)

Mitt medvetande

Jag la mig ner i sängen och försökte sova nyss då jag håller på att få huvudvärk och är jättetrött. Men mitt medvetande sa åt mig att jag itne ens försökt bli pigg. Och upp och hoppa. Så nu blir det på med tränings kläderna och lite crosstrainer körning. Dock vet jag inte vart min iPod är som jag vill ladda så jag kan få musik.Hm.. Aja. :)
http://mammamarlie93.blogg.se/images/2009/crosstrainer_67105667.jpg

Sego

Sitter fortfarande i pyamas och morgonrock och tänker över vad jag borde göra istället. Som att åka till stan och införskaffa grejer till nya läsåret. Lås bl.a. och kolla på nya kläder och diverse. Dock känner jag mig helt pank nu så vettefan. :s Sen vill jag ha en Nikon D3000 eller D90 eller D80 eller D5000 :< Vill hellre lägga pengarna på det och typ ha med sig till Teneriffa i höst? :D GE MIG EN KAMERA! >_< Edit: Systemkamera.



Random kladd i photofiltre med ritplatta :)

Twilight






HD!

Trött

Hej hej igen. Gud jag är så trött? Var jätte seg igår, somsagt. Och kände inte för något annat än att prata med Adam i telefon. Blev som vi gjort förut, prata länge. Hade sedan väldiga problem med att lägga på. Haha, tror vi sa hej då över 10 gånger. Längtar så efter honom. Efter det tvär deckade jag nog direkt i sängen efter att ha hämtat riskuddarna från frysen. Kallt och skönt :)
Tror jag gick upp flr tidigt. Får väl gå och lägga mig tidigt igen.
Förövrigt letar jag efter bilder att redigera men hittar inga och det irriterar mig.

xoxo

Ingen blogglust

Har inte haft blogglust på senaste tiden men nu drar sdet väl snart gång igen! Dessutom har jag suttit och kodat för jag vill ha en tävling där man vinner en blogg design. Men det går inge vidare bra och försöker hitta fler guider inom kodning. Någon som har tips! Lämna det i en kommentar så blir jag glad ;)

Iaf. Så har Roger, Annika, Victor & Anton varit här igår. Jag kände mig inte sådär fruktansvärt social igår, väldigt trött och seg. Men de andra verkade har trevligt och det är väl bra de'. Vet inte vad det tog åt Louise igår kväll/natt heller när vi chattade. Plötsligt fick hon för sig att hon skulle ut och springa kl 00:15 ? Vet inte hur det blev med det, men loggade ut från msn gjorde hon.

Blev inget RixFM festival för min del. :/ Ville gärna gå men kände att jag inte hade någon att gå med. Så det blev inte av. Tråkigt värre. Får se om det blir något annat? För Putte i Parken är ju redan utsålt sedan länge. J*vla skit.





EDIT EDIT!!!!!! :O : Hallå?! Gick in och kollade biljetter på hemsidan. Alla säger ju att det var slut sålt men titta!



Hallå ju?! :o

Namnsdagar?

Jag är väldigt dålig på att hålla koll på namnsdagar. Verkligen! :o Speciellt nu när jag inte köpt någon almenacka för iår :/ 
Skulle fått en Twilight kalender i julklapp men den fanns inte på lager då och mamma lovade mig den senare. Men jag har inte fått den iaf. Så så kan det gå. Är det fler än jag som har dålig koll på namnsdagar?

I alla fall så har min kusin Erika Johanna ********* namnsdag idag! :D Grattis till dig Johanna (; Eller Erika vanligt vis :D

Är med Pirr.




Alla förstår vad Pirr och jag gör? :D

Lämplig rubrik orkar jag itne med.

Jag hatar dig. Skaffa dig ett liv. Om du läser det här. Du vet vem du är. Så trött på dig nu.

Mitt rum









FATTAR NÅGON? xD


Tänkte visa mitt rum och ja :s
för jag vill inte ha det möblerat som det är >-< Så jag ska måla en till.... om jag orkar XD

Och nej jag var itne noga med andstilen nu o.O

Vill bara upplysa!

Vill bara upplysa er om att jag är med i ! :D

Så ni får jätte gärna ställa frågor till mig i boxen i menyn.



Hhaha bilden i boxen xD Den bjuds på (;

Ge mig ♥

Hittade just världens snyggaste shorts på modekungen.se. KÄRLEK till dem! Ge mig säger jag bara!

Shorts med hål

599:- (a) :>

5 SJUKT UNDERBARA MÅNADER!

Nu har ajg varit ihop med min fina fina älskade kille i 5 underbara månader. Jag älskar dig så mycket Adam Cederlund ♥

Alltid vi? ♥


Finaste <3

Sjukling?

Kan inte så glatt medela att jag känner mig sjuk. Jag har ont i halsen, mår illa, är trött och ser sjukligt blek ut. Som om den solbrännan jag hade plötsligt försvann. Jag känner mig inget vidare och har varit på allmänt dåligt humör ett tag nu. Och har riktigt ben&jerrys sug.

Vad händer egentligen? Usch jag mår dåligt. Blir att leta upp lite glass och juice sen ska jag läsa aftonbladets bilaga söndag bara för att jag inte vet vad jag ska göra :/

Oj jag hade rätt!

När jag var påväg till ridlägret ville mamma och pappa stanna på Vingåkers factory outlet. Så det gjorde vi och det var hur jäkla varmt som hellst! Vilket det har varit hela ridläger veckan också!

Iaf vi gick runt där inne och jag hittade inget jag ville ha. Så jag coh Piontus gick ut och väntade. Sen kom mamma och pappa typ 10 min efter och vi köpte korv i en kisok precis utanför. Efter att vi ätit gick vi till fyndtältet! Och vet ni vem jasg såg när vi skule gå in? En av mina internet kompisar sedan typ 2,5 år tillbaka?

Men jag var inte säker. Så nu addade jag henne på facebook och frågade. Det vatr helt rätt! Hennes bdb hade blivit borttagen så jag kunde inte fråga där.

Och dessutom var jag ju påväg till ridlägret som var efterlängtat där jag också skulle få träffa Vilja. Också en internet kompis! Det var lite roligt att ajg lyckades se henne med :o Elin alltså.

Lång paus but I'm back!

Oh yes i'm back!

Har nu kommit hem från mitt ridläger. Jag kom hem igår. Allt var underbart med massa roligt folk, bra lägerledare, bra ridlektioner. Jag hade de bästa hästarna! Det började med att jag fick Cacharel, men hon blev halt (antagligen i hagen) och jag fick Yakari. Lilla (eller stora) söta Yakari ♥

Jag har verkligen lärt mig jättemycket av att vara där. Åsa och Staffan är verkligen jätte bra på att lära ut. Jag blev inte placerad i en enda tävling. Förutom dem som vi hade på skoj på lektionerna. Där vann jag några stycken. Otur!
Men Vilja kom på första plats i bruksridningen! Med sin egen häst Sofia. Och jag som var funktionär under tiden hon körde kan säga att det gick väldigt fort! Dock har inte inlägget om vårat ridläger kommit upp på nybyggets hemsida ännu. Sitter spänt och väntar på det :)

Förvövrigt sitter jag och addar allt folk på facebook nu! Sen bdb nästa hade jag tänkte mig :D Och så ska jag gå och hämta kameran så jagf kan ladda in bilderna.
Och Lag 2 är bäst som förlorade hela 5 kampen. Vi förlorade i alla grenar men kunde ha vunnit en gren, 24 karat. Om vi inte hade satsat All in på sista deltävlingen i 24 karat. Men så kan det gå! Haha! :D

Iaf tyckte jag avslutningen var jätte bra. Även om vi inte gillar avslutningen för avslutningen av ridlägret skull. Men det var roligt att rida kadrilj och Erika sa att Handy Horse var roligt också. Ska ladda in bilder både från min och pappas kamera och ska också skapa en ny katergori som heter "Nybygget 2010".

Sen glömde jag att skriva i deras gästbok. Typ skit också! Haha :/

Hej då!

Nu åker jag <3 Ha det så bra allihopa! :)

Godnatt sweethearts!

Godnatt alla söta :) Ha det så bra! Och kom ihåg va dig själv, inte någon annan ♥

Dörm sött!

*bra humör*

Gjorde header...

till Linus blogg.. Man allt bara ville dampa för mig så jag gav upp och gör klart hans blogg efter ridlägret.

Så här ser den ut iaf :>


Ridläger! Jao!

Ridläger imorgon ffs!
Har packat hela dagen, suttit och kodat bloggar o.s.v. Glömde bort min blogg helt idag :o
Har föresten köpt gummistövlar som nästan ser ut som ridstövlar. Random! :D Behövdes iaf till ridlägret :)


Ska duscha och så snart sedan packa det sista, sen blir det dåligt med uppdateringar om jag itne ber typ älsk att gäst blogga :) Han kan ju få uppdatera lite om vad som händer på ridlägret. Om han vill :o

Chao!

Ojdå.

Det är ljust ute och jag sover inte ;s godnatt? D:
Edit;
Laddat in bilder fårn mammas kamera. Bilderna från kusten. Sitter och fnissar. Vilka minnen ♥

Hemma igen

Skönt med lite vanlig vardag mitt bland allt resande. Tack Louise för en underbar kväll, ♥

Filmen var sjukt bra! Den bästa bland alla tre. Dock finns det saker i Twilight (1:an) som är bättre än New Moon (2:an) och Eclipse (3:an). Sedan finns det saker som är bättre i Twilight och New Moon än i Eclipse.

Bättre i Twilight och New Moon än Eclipse:

• Rachelle Lefevre as Victoria:

Hon passade mycket bättre in i rollen som victoria än Bryce Dallas Howard gör! Rachelle ser mycket mer typ farlig ut. Och Bryce blev plötsligt så mycket sötare! Jag gillar iaf våran Rachelle mycket bättre ♥

 

http://whattheforks.files.wordpress.com/2009/07/orig-8219851.jpg

Rachelle

Bryce

 



Bättre i Twilight än New Moon och Eclipse:


• Glittret på vampyrerna:
I Twilight ser det på något sätt mycket verkligare ut. Eller ja iaf mer realistiskt. I New moon och Eclipse ser det ut som om de har prickar i huden som typ lyser ett ljus ut ifrån och det ser lite halv konstigt ut.

Twilight:


New Moon:
http://4.bp.blogspot.com/_3so-vl6FUEk/S8ldwOHo8WI/AAAAAAAAGm4/5agOvwBtgMI/s1600/Picture1.png
Och samma glittrande kunde vi se i eclipse :)
Fler än jag som tycker Twilight och New Moon+Eclipse var annorlunda glitter? Personligen tycker jag Twilight var bäst! Vad tycker ni?

Sötis ;)



Sötis :> ♥



Louise dissar läxor. :>
Dt är ett tag kvar tills vi får det igen :D

Bio !

Hej hej ! Sitter vid Louises dator och skriver! Vi ska gå gåå och titta på eclipse och vi är damp :3
Pappa hade seriöst dåligt humör hemma förut. Fattar inte riktigt varför.

yäh yäh. Linnea gillar cam bilder (y)




Rensning i ridväskan!

Ska rensa i min ridväska nu det är välbehövligt. Vet itne hur mycket skräp och ojämna ridvantar och liknande det ligger där! Dags och rensa!

Video kommer :D

Packar

Nu packar jag för fullt ♥
Ridläger nästa! Fatta att jag åker i övermorgon. OCH JAG AHR INTE HITTAT MIN TELEFONLADDRE! :'(

Aja hörs snart ♥

http://www.barntotal.se/images/stories/Artiklar/bb-vaska_big.jpg



'

 

http://jonatanjulius.blogg.se/images/2009/spotify_32578539.png

 

Tack Mamma ♥

Tack för att duhjälpte mig hitta mitt linne. Jag är helt hopplös på att hitta mina grejer. Man behöver bara säga till dig och du blir lite små sur. Men hittar allt på högst 10 minuter. Tack !


Tack mammis :3

Rösta på mig i fototävling?

Rösta gärna på mig i en fototävling hos Sanna :D


Rösta på mig?  rösta här! ♥

Jag är bidrag nr 10 ni får sååå gärna rösta på mig ♥ Det skulle betyda massor massor!

Bilden jag använde var den som synts väldigt mycket på min blogg nu. En stor personklig favorit.


En dejt på G! :O

Ja jag har en dejt på g.... :o




MED MIN KUDDE ♥
Sweet dreams...

Eller en dejt med flera dejt partners mina KUDDAR närmar ca 6 st för att vara exakt :> *kuddmani*

Kissies låt

Kissies låt är en av de grejerna många pratar om nu.  De flesta jag ahr hört tycker att låten var helt ok. Dock så är det väldigt dålig kvalité på den som ligger uppe på youtube. Än så länge tycker jag den är ganska lam men rätt okej. Jag är mycket för bas. Och den som är på youtube är inte direkt från studion så det finns ingen bas. Det sporrar mig. Så jag längtar tills man får mer kvalité och bas.

Sen håller jag med  Alexander (kissie alltså) om att jag fattar inte varför teamet hon arbetar med ville att hon skulle vara ledsen i musik videon? Inget jag fattar. Men vi får se hur det här blir. Tänker inte betygsätta den helt ännu.

 

Är det sucess för kissie?

Trött Linnea visar upp garderob kaos och packning



Man hör att jag är trött right? :>
Så ser min garderob ut...
Vettetusan vad som blev av med ljuset i rummet? Brukar inte vara alldeles varm tonigt. Men det är kanske för att det inte finns något dagsljus? :)

Tidsfördriv :)

OM DITT LIV VAR EN FILM, VAD SKULLE SOUNDTRACKET VARA?
Såhär går det till:

1. Öppna dina låtar.
2. Sätt på shuffle.
3. Tryck på play.
4. För varje fråga, skriv sången som spelas.
5. För varje ny fråga, tryck på "next" knappen.


Öppning: Misery Business - Piano Tribute Players
Vaknar upp: Keep On Walking - Salem Al Fakir
Första dagen i skolan: Ignorance - Paramore
Förälskar sig: Sombody to love - Justin Bieber
Slagsmål: Crash and burn - Erik Grönwall
Gör slut: Disenchanted -
My Chemical Romance
Livet: Face Down (acoustic) - The Red Jumpsuit Apparatus
Nervsammanbrott: Gives you hell - The all-american rejects
Åker bil: Eenie Meenie - Justin Bieber ft. Sean Kingston
Tillbakablick: Billionare - Travie McCoy
Avgörande strid: I Caught my self - Paramore
Dödscen: Use Somebody - Kings of leon
Begravningssång: Ebay - Weird Al Yankovic
Eftertexterna: The Saltwater room - Owl City



Hhaha random ;D Kanske för att jag använde min spellista "Random o.ô"
Dock är det den jag lyssnar på fast bara från en viss låt och neråt. Gör inte ni så? När ni tröttnar på vissa låtar så lyssnar ni på de under dem. Det gör jag iaf xd
Mobba inte musiken :s

Video från bilresa till västkusten

Här komemr en ltien video på sara i bilen när vi var på väg till väst kusten. Jag ville komma så fort som möjligt ner till ksuten därför åkte jag men Lena, Simon och Sara.

Problem med blogglust...

Jag har grova problem med min blogglust känner jag nu :/ Har inte alls lust att blogga när det har elgat nere. Jag måste hålla uppe glöden för att orka fortsätta blogga? Det funkar inte när man är på semester. Vill ha ngn sorts minidator... Eller hellst handdator. Har hört att man kan ansluta sig till internet med psp... Dags att införskaffa? Hittade en begangnad här i trakten. Ska nog titta på den. Vill gärna kunna uppdatera oftare! Blir sååå mycket roligare att läsa.
Vet ni om man kan blogga från en PSP? '




Iaf.
Jag måste börja packa inför ridlägret som jag ska till på söndag, stress! Gisses. Jag kom hem från kusten idag och gick in på mitt rum och blev helt slapp i hela kroppen. Sköööönt. Det är städat. Nu slipper jag städa efterssom jag gjorde det innan jag åkte. Då blir det ingen stress på några dagar. *sätter sig vid datorn får in på bdb och läser på Viljas bdb om ridlägret på söndag* Men shit! Det har jag glömt bort! Trodde det var nästa vecka. Stress iaf.

Lyckat (Y)
Nu ska jag iaf ladda in bilder i datorn från kusten. Blev inte så mycket :( Hade velat tagit fler men jag trodde jag inte hade laddat in bilderna från Karlskoga festen. Men jo det hade jag visst så det blev inte alls många :/ Missade många fototillfällen.
Och medan det laddar in bilder ska jag göra något åt min röra i garderoben så kanske jag hittar de tröjor jag letade efter? :D
Och det innebär att ni kan få en videoblogg i min kaos garderob :>



Garv. Lyktstolpe i huvudet x'd

På kusten :)

Är på kusten hos älskling så jag uppdaterar väldigt dåligt. Dock så lovar jag att försöka få in något inlägg. Iaf, oroa er inte jag kommer tillbaka!
Och tack för alla söta kommentarer jag har fått :) ♥
Har nu varit här sedan i fredags efter middag. Ska vara här tills på onsdag. Så det är 4 dagar kvar (dagen idag inräknad).
Nu i natt dygnade vi. Eller ja Adam gjorde det iaf jag somnade några korta stunder. Och nu på morgonen direkt efter att vi stoppat frukostbröden i ugnen, så tvärsomnade vi båda två. Precis medan Fia pratade med oss.

Har fortfarande gratis sms. Årskort ni vet. Så ni som har mitt nummer får gärna sms:a :3 Svarar så gott det går. Inte alltid att jag har med mig mobilen ut eller så.

Btw. Så ösregnade det hela natten. Hur är det hos er?

Fototävling *igen* !

Nu ska jag delta i en fototävling igen!

Det är samma bild för jag älskar den något otroligt mycket!



Den här gången deltar jag hos Sanna Wilén i hennes fototävling :) Temat är: Sommarbild
Bilden ger en härligt sommrig känsla för mig. För hur mycket sommar är inte kusten?

Jag kommer återkomma med datumet då man kan börja rösta! Då får ni gärna rösta på mig. Men bara om ni tycker min bild kändes rätt för er. En ärlig röst är mycket bättre en än oärlig! ♥

HD!

Bloggvärde

Var nyss inne på blogg värde och fick reda på att mina blogg var värd hela 4025 kr! :D Lite häftigt! Om min blogg är värd så mycket... Hur skulle t.ex. kissies bloggvärde vara? Hmm... Ska kolla!


Edit; Kissies blogg var värd 10324 kr! x'd

Nytt på bloggen!

Har just gjort en grej på bloggen! Kan ni hitta? :3

Precis en bloglovin' knapp till! Men nu i(efter?) varje inlägg och inte bara ovanför min profil bild!


--------------------------------------



Ännu lättare att veta var man ska trycka! :D

bloglovin Den knappen kan ni nu se efter varje inlägg! Se bara hur det ser ut nu! :D

Jag är väldigt nöjd med mitt tricks :'d

Super dupeR!

Det blev mega bra på Karlskoga festen. Iaf det sociala umgänget. Louise och jag hade grymt skoj. Vi andades in helium och pratade. Haha grymt kul! Först kunde jag inte men sen lyckades jag! Synd att gratis balongerna tog slut efter ett tag :'<

Videosarna kommer snart upp här! :D