Film!

Nu blir det till att se en film med mamma, och åker till sötnos imorgon, mys! :D

Härligt med skratt !

Sitter här uppe på rummet och funderar och ler när jag hör min bror och hans barndoms kompis. Eller ja de är ju barn fortfarande... Inge teenagers här inte. Det låter så härligt när de skrattar tillsammans. Helt underbart. Äkta lycka alltså!

Nej nu ska jag ta och spela mitt nolifer spel som jag hittade idag, verkligen grymt underhållande. Vi hörs :D

SPEL KVÄLL!

Blir en liten spelkväll med älskade Lollo. Gta och typ airtoxic eller vad det nu hette var först på schemat, sen blev det mer gta och något skräpspel på spela.se som var skit kul. Haha! ;)
Nu så är det wii sports resort pingis som gäller! Jag spelade först och vann mot min motståndare nu återstår att se hur det går för Louise med sina flygplans skills...

Jag var tvungen att byta bild, för Louise var så tjock sa hon att vi var tvungna att göra en kissie. Och så blev det en ny bild. Hon uppskattade itne ens min länkning bara för det. Fan vad dissad.

aja, spelkväll och med världens största FETTO *stark ironi*

Låtar utan bas?

Har ni provat att lyssna på vissa låtar med basen avstängd? Det låter verkligen grymt mysigt. Taylor Swift med låten Mine är en sådan som faktiskt är riktigt härlig utan basen. Ni lär prova det någon gång! ;)

Louise goes modell

Louise ska vara min modell idag så nu är det dags för fotografering när jag fixat min frippa så jag kan visas utomhus i fall någon ser mig. ;)
Men vi hörst snart med lite bilder!

F*n ta klockan alltså...

Citerade louise som rubrik.

Alltså, vad jobbigt det är med vintertid och sommartid nu ju. Nu måste vi vänta i en hel timme till... Så om någon frågar så var jag faktiskt uppe till typ 4 egentligen. Sommartid är riktig tid med ljusa kvällar o.s.v. HÄRLIGT!

Nu ställde datorns klocka om sig själv i alla fall. Då vet jag att det ställs som kl 02:59, alltså när klockan skulle bli 3 så blev den 2 igen, buhuhu.

Citerar Louise igen: Det är vintertid nu, f*n vad deprimerande.
Louise har nog fan som favorit ord. Håller ni inte med mig?

MOBILEN ÄR RÄTT! ♥ Sommartiiid in my ♥

Nattsvammel, ni får ursäkta...

This is halloweeen...

Nu ska jag och louise vara med och skrämma livet ur barn. Sen ska vi cykla hem till henne... Varför kommer man böi skrämd...? Ni kommer få se.

BUUUUU!

LOUISE IN MY HEART

Bara för att hon är best.

Nu sitter vi och gör en design till henne, jag blir avundsjuk för den är dö het.

True hjärta lollo. ♥

Dåliga uppdateringar

Har haft dåliga uppdateringar nu men det är bara för att jag har varit hos Erika. Där orkar man inte ta tag i bloggandet då deras dator inte är riktigt kapabel till det. Har iaf haft det jätte mysigt och idag ahr jag varit i stallet igen. Är där allt oftare känns det som. Varit där 3 gånger den här veckan, mys!

Men nu kommer Louise snart och vi har skräckfilm inbokat på schemat, det får bli barnhemmet och någon mer. Men nu är vi 2 stycken bloggerskor som ska vara som håller bloggarna ganska aktiva. Så jag lär ju uppdatera mer, och det är ju från min egen dator dessutom. Åter kommer med lite bilder och så!

http://youwantus.blogg.se/images/2009/barnhemmet4_b300_31428397_58488475.jpg

Deltar i veckans blogg

Som rubriken säger så deltar jag i veckans blogg hos Elin Mattsson. För att delta du också så kan du klicka här.

Mot stallet!

Nu är skoldagen slut och jag ska vidare till stallet. Och ringa älsk där ifrån.
Hörs senare.


Miss my pownie babe. Fast han är en lite fjomp ♥

Inga lektioner?

Glöm inte frågestunden och tävlings tipsaren!




Sitter nu inne på stacken för att vi ahr ingen SO lektion heller. Vi kunde haft sovmorgon i typ 3 och en halv timme! Helt sjukt. Ångrar att jag inte följde min magkänsla i morse och stannade kvar i sängen, haha.

Så nu får vi sitta här och  blogga lite. Blev ju för bara några minuter sedan ett blogginlägg via telefonen. Jonna var snäll och ställde upp som modell på bild i förra inlägget, på ett vilkor om hon fick ha SO boken framför ansiktet. Men det är ju lungt ;)

Hur är det med er idag? Sitter ni i skolan eller varför är ni hemma?



Söt gammal bild från 6:an med lollo! ♥

Sitter och väntar på att få komma in till ...

dsc01429 (MMS)

Sitter och väntar på att få komma in till so'n. Vi har haft hål ända sen kl åtta. Eftersom våran teknik lektion blev inställd. På passar på att uppdatera bloggen med ett sms inlägg! Igår gästbloggade jag hos www.iisabellee.blogg.se, så ni kan ju gå in och kolla det!

OBOY!

Oboy! Nu ska jag gå och tjocka mig lite i lite kvällsmat/macka med lite oboy. Sen kommer jag tillbaka med lite flera uppdateringar. Och slänger också upp en bild till inlägget så ser det trevligare ut.

Shopping at Tenerife

Shoppade faktiskt ingenting i Teneriffa. Då jag inte hittade något jag verkligen ville ha eller som var nödvändigt, förutom EN grej. Och jag tänkte visa upp den nu. EN VÄSKA! Se nedan! :D



KLICKA PÅ BILDEN.
Översiktsbild av väskan.







Lite dålig kvalité, men det är för att den är nyuppladdad! Hoppas det ska synas lite bättre sen!

PÅMINNELSER TILL LÄSARE

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN! För att komma till frågestunden. KLICKA PÅ BILDEN NEDAN!



OCH GLÖM INTE HELLER ATT TIPSA OM TÄVLINGAR! För att tipsa om tävlingar; KLICKA PÅ BILDEN NEDANFÖR FÖR ATT KOMMA TILL INLÄGGET!

JUST NU

Elak främmande hjärncell i Linneas huvud says: MOHAHAHAHAHAH! Ska slå ditt huvud. FRAMKALLA SMÄRTA!

Linnea says: Men snälla låt mig vara, *sadface*

Elak främmande hjärncell i Linneas huvud says: Inte en chans, MER HUVUDVÄRK!



Huvudvärk suger, visste ni det? :(

Choklad kalander...

Mamma hittta min fd. choklad kalender (alltså den från förra året). Och vet ni vad? 2 luckor ät inte öppnade. O-M-G! Men jag tror inte jag vågar äta dem. Eller jag ska INTE äta dem. Euw? HAHA!

Nr 23 och 24 var oöppnade haha! ;D

skägg. Skägg. SKÄGG. SKÄÄÄGG!

Alla kommer få hysteri på mig. Men det är faktiskt skäggdagen idag! Nemo ftw! Haha ;D

Skägg - Inte bara ett ord, en livsstil, en relgigion! ♥

Tenerife, last night

Slänger upp en bild från Teneriffas sista kväll. Så jävla vackert var det.

Höstlov

Ibland vore det SÅÅÅ mycket enklare om ALLA firitidsaktiviteter hade höstlov.. :(

Matte

Pluggglasögonen på och så är det dags för plugg med matte och ett telefon samtal. Hörs sötnosar!

Dejt...

Har en dejt med duschen nu. HAHA. Det lät inte så bra, dejta sängen eller kudden låter mycket bättre. Okej ett nytt försök...

Ska iaf som sagt ta en dusch nu så jag inte luktar häst. Längtar lite tills imorgon. Skönt att få saker utrett. Sen är det dags för matte plugg igen. JAG SKA BLI KLAR INNAN LOVET ! Okej?! Nu kör vi hårt.

Hörs !

Tillbaka!

Blev inget inlägg när jag kom hem från skolan utan jag tog mig tid att svara på lite kommentarer och sen bytte jag om och for till stallet. Så nu är jag hemma och mätt på pannkakstårta som vi kalasade på i stallet, då Erika ramlade av sist, hihi!
Alla vet väl att det är tradition att bjuda på tårta när man ramlat av? Om inte... Så lärde ni er något nytt, GRATTIS! ♥
Så så är läget. Nu ska jag gå ner och vara sociala med mor och bror vid matbordet och antagligen klämma i mig en sur klementin efterssom jag mår illa av sötma.


Ni får ha det bra så länge!


vi gillar arkiv bilder?

Vet ni vad som äger?!

XXL! :D Att ta pappas big hoodies. As nice. Så (as mysiga) outfiten for to day:

Godnatt sweeties!

Nu ska jag go to bed och sms:a met sötnosarna. Mina absolut mest livsviktiga personer. Hörs!

Tack för alla kommentarer föresten det värmer verkligen hjärtat. Och om ni gillar bloggen får ni gärna prenumenera med RSS eller Bloglovin! ♥


Arkiv bild. Mysigt med förra årets snö faktiskt! Håller ni inte med?

Lite aktivt bloggande nu då

Lite aktivt bloggande nu då. Har pluggat massor och ska plugga mer senare också! :) Men tänkte ta en liten paus innan min hjärna bryter ihop. Då går det inte plugga och jag är inge trevlig att ha och göra med. Så bättre att ta en liten paus än att bli otrevlig och hjärndöd (visst låter det lockande? Haha! *blink blink*).

Har nu ätit lite kvällsmat och hjälpt till att plocka ur och i dismaskinen. Tänkte ta upp det här om tävlingar igen. Och jag vill fortfarande ha tips på teman på fototävlingar och andra sorters tävlingar! Har som sagt bestämt att jag ska tävla ut ett smycke senare framöver. Så HÅLL UTKIK! Men har du några idéer om teman på tvälingar eller tips på tävling så klicka på den söta röda knappen med ett hjärta på för att komma till inlägget där du kan lämna dina idéer! :)
Den ska du klicka på! ->

2 läxor klara...

2 läxor klara, 1 kvar plus ca 15 mattetal. Jag hatar att ligga efter, men skönt att ha det gjort tills lovet i alla fall!
Satsar på bra omdömen!


Bilden kom med igen för att den här gången läggas under fotografering. :D

Förvirrande?

Sidan AB i triangeln ABC är 12 cm. Sidan BC är 3,5 cm kortare. Hela triangelns omkrets är 36 cm. Hur lång är är sidan AC ?

Jag tycker det. ACB? CBA? BAC? CAB? BA? CA? BC? CB?

Jag kommer lösa det när jag ritat lite...

EDIT: Jag tror inte jag löser det alltså, haha!
EDIT 2: tur att man har mammor med högre IQ, haha blondie. Det var ju egentligen skit lätt!

GÖR SOM LiNNEA!

Fastna med håret i headsetet. GREAT!

PLUGG, PLUGG, PLUGG, ANALPLUGG! Nej nej... fråga inte.

Alltså fråga inte ens om rubriken. Jag vet att jag är konstig, men idag är mitt humör på bott. Så jag tänker vara hur konstig jag vill. Sådeso. Skratta eller tyck att jag är dum i huvudet, släpp loss lite för tusan.



Sitter och pluggar huvudet av mig. Matte, matte, matte... Det är det jag måste göra. Ligger så jäkla efter i matten eftersom vi var i teneriffa. Och matteboken fick stanna hemma då den vägde typ 1,5 kilo.
Skolan idag varit rätt soft, men ändå helt usch. Bästa var ju att man sov till 08:35 ! Asskönt. Och konstigt nog vaknade jag av min väckarklocka. Jag brukar inte kunna det heller efter vi kom hem från Teneriffa (Teneriffa = hjärntvättning? börjar undra...). I alla fall, så stannade Louise kvar efter skolan för att göra ett prov hon missat när hon var sjuk så jag stannade och var snäll att vänta på henne. Då tog jag tillfället i akt och pluggade matte.
ALLA ÄLSKAR MATTE *HOST HOST* Jag tror jag fick något i halsen...


Passade på och fota en passande bild till inlägget! Photoshop är guld värt. Älskar att göra bilderna lite så här extra snygga med lite ny färg o.s.v. !  :D



Längtar som tusan till höstlovet nu. Är riktigt trött på folk som inte fattar och folk so inte vågar släppa loss lite. Även drygt folk. Ingen mer negativitet nu. Känner att jag varit det alldeles för mycket. Nu ska vi försöka dra i smil groparna lite (juste de existerar inte... HAHAHAHAH! Men i smil giporna, alltså mungiporna).


Min humor idag: Ytterst negativ och ironisk.

För er som ville veta.



Skoltrött

Jag är så skoltrött just nu så ni anar inte. Så här skoltrött som jag är nu brukar jag inte bli förän i vårterminen. Men kan ni fatta att när bara HALVA hösterminen gått så är jag riktigt j*vla... opeppad för att göra mig iordning och gå till skolan. Ni kan inte fatta hur skönt det var att bara säga hejdå till kalla sverige och flyga iväg till teneriffa, samtidigt som det var grymt jobbigt att lämna alla sötnosar.

Skit jobbigt med nya klasserna och vill bara tillbaka till det var VI. Vi var som syskon, ibland var vi värsta teamet och hade askul, ibland bråkade vi och tjaffsade med varandra och senare blev vi vänner.
Saknar er älskade gammla knäppis klass. ♥

Sego dagen.

Idag är det verkligen grymt segt. Och hel förjävligt att jag inte kan vakna av min väckarklocka efterssom jag lätt försover mig. Är aptrött och segar igenom lite program på tv 5 play.

Ber om ursäkt för dåliga uppdateringar idag men ville iaf säga att jag lever!

Glöm inte frågestunden! Fråga massa saker, foto, personligt, hästar, min fritid och allt vad ni kommer på.

Pinne i håret

En sötbild från när jag var ute och fotade/blev fotad med/av Jonna.


LÄXOR!

Dags att göra läxor i en timme eller så!

Jag tänker följa louises läxmedicin till hjälp!


Länken till Louises avslappnande musik lista: plugga ♥

FRÅGESTUND!




Dagens vill ha

http://www.eratukku.net/fritid/images/lovika-vante-liten.gif

Vill verkligen ha de där vantarna i vinter. Hur snygga som hellst!

Och jag var snabbt tillbaka

Jag kom snabbt tillbaka för jag tröttnade och pallade inte när jag inte var sugen på att fota natur utan profil eller männsika. Så här är jag. Igen.

Ska nog sitta och lista upp lite foton jag vill redigera i photoshop istället !


En till bild från igår.. :)

Ut och fota!

Nu ska jag klä på mig och ta med mig min hemmagjorda reflexskärm och inte hemmagjorda kamera och gå ut och fota på diverse saker!



Jag gillar att lipa... Och jag gillar reflexskärmar också.. IIIH!

BOKEH

Jag snodde mammas kompakta digitalkamera och fotade BOKEH. Med min vill det ju nämligen inte funka, efterssom min skärper sig oavsett man vill eller inte. Så här blev resultatet:

Dags att vakna

Ja nu är det faktiskt dags att vakna. Har suttit i morgon rock sen 10:38. Nu är det dags att gå upp duscha, fixa frissan och VAKNA. Kläderna på.

Hörs snart!

http://www.gvk.se/Upload/Genrebild_2_Dusch-1.jpg

Bild lånad av gvk.se

Hej då armband

Jag gjorde ett armband i 6:an när vi hade innomhusraster dagar inne på fritids. Vi var uppdelade i grupper och så hade 2 dagar som vi fick vara inne på, på lunchrasten då. Och då flätade jag ihop ett armband i  3 färger. Rosa, svart och vit. Meningen var att jag skulle göra flera armband med alla färgkombos i rosa svart och vit.

Alltså, svart & vit, rosa & svart, vit  & rosa + rosa, svart & vit. Men det blev bara 1 armband. Och på senaste tiden har snörena vid knytningen slitit uts mer och mer. Och igår tillsist var det bara ett tunt litet snöre kvar som höll ihop det. Så när jag och jonna var ute och fotade igår så gick det av. Hej då armband!

Jag borde inte ha "långa" naglar..

Som rubriken lyder så bör inte jag ha "långa" naglar. För när jag sover lyckas jag riva mig själv på armarna och benen och typ ryggen o.s.v. Vettef*n hur jag lyckas men så blir det! Så när man vaknar så märker man att det svider på armen.. Jaha då har jag rivit mig igen.
Har alltid rivit mig själv i sömnen ända sen jag var liten. Konstigt!

Halvt jätte dåligt inlägg.

Tävlar!

MOTIVERING:

 

Jag vill verkligen vinna, för Britney Spears parfymer luktar verkligen jätte gott.
Har gått och suktat efter hennes parfymer och använt upp mina parfymprover
man får ibland. Och vem vill inte lukta som kändisar liksom? Haha, (skämt åsido).

morgonvideoblogg

Vet ni hur pinsamt det är att göra en videoblogg?

Sjukt pinsamt. Speciellt när man gör det i morgon frisyr och ser helt trött och efterbliven ut. Usch. Jag skäms över videon...
Men enjoy?



Snälla skratta inte X(

VIDEOBLOGG FAIL ala Jonna och Nea

Jag och jonna skulle försöka oss på att göra videobloggar o.s.v. Igår. Och vi fick en riktig fail när jag råkade trycka på stopp knappen för tidigt, haha! Sen så säger jag något men, liksom inget ljud kommer?



Den är roligare ju fler gånger man tittar!

Och som sagt, jag skäms lite för den där jackan... Men den är faktiskt asskön!
Om den ändå vore svart *önska*

Min reflexskärm


Texten på bilderna, till vänster: Framsida.... Till höger: Baksida... HAHAHAHAH!


Haha! Jag var så smart när jag gjorde reflexskärmen... Jag valde att ta en öl kartong som såklart var pappas, den klippte jag isär tills det bara var helt platt utviken. Men då böjde den ju sig och höll på efterssom den varit en låda innan. Så jag frågade mamma om vi hade blommpinnar hemma, det borde ju gå att stadja upp den med liksom.
Joo jaa. Det har vi, sa hon. Fast de är ju använda, men du kan ju hämta en till kartong och klistra ihop med den andra.

Så sagt och gjort. Jag hämtade en pizza kartong som såg fräsch ut. Vecklade ut den och nu till min fail..
När jag limmade ihop kartongerna så la jag de bruna sidorna innåt. Och det insåg jag inte förän jag skulle ha på aliminium foliet och jag skulle bestämma vilken sida den skulle sitta på. 

Det var ju bara att välja en pizza kartong (ser ännu mer fail ut) eller öl kartong?  Det fick bli öl HAHA! Fråga inte varför. Men så blev det. Men funderar ärligt på att klistra på ett stort vitt papper på baksidan någon annan gång.

Godmorgon!

Hej på er och godmorgon. Efter att ha legat och dragit sig i sängen, tänkt på saker och fantiserat  (det låter så här fel men vad heter det annars då? Det låter verkligen jätte skumt...). Så bestämde jag mig att gå upp. Kan ju inte ligga där i en halvevighet och fantisera över saker som aldrig kommer hända. Saknar det gamla, allt man hade för flera månader sedan...

Så nu sitter jag här och inser att jag bör skaffa en externhårdisk med 2 TB minne snarast (min dator har ju allvarligt minst minne på hela jordklotet, till och med adams laptop har mer minne än min tjockis stationära). Se bara här!

 

Förövrigt så filmade jag 15 st filmer igår när jag var med jonna. Resten jordes med hennes kamera. Alltså vi fotade med hennes Sony systemkamera, och jag avundades hennes reflexskärm så jag gjorde ju en egen igår kommer ni ihåg? Jag hade ju en tävling och det var Ida som vann. Men tänkte visa upp resultatet av den här och nu ;D Jag ångrade mig vi tar det i ett nytt inlägg! :D

GODNATT!

Nu säger ajg godnatt och den här gången mår jag inte illa heller! :)
Hörs imorgon alla sötnosar.

Statiskten rusade trots att jag knappt gjort mig synd idag i bloggvärlden. Roligt att så många hittar hit på egen hand. Glöm inte bloglovin' huns!


Massa höstlöv

Babbel om tävlingar

Jag tycker det är jätte kul att både delta och anordna tävlingar! Verkligen super roligt. Och har planer över att ha några fler framöver. Bl.a. två större. En fototävling har jag bestämt och priset är också bestämt. Det är inte bara utan en länkning eller så utan nu vinner man en sak. Vad får ni se då. ;)

Sen ska jag tävla ut en bloggdesign någon gång. Frågan är bara vad för tävling ska jag ha?

VINNARE I TÄVLINGEN!







Självklart var det rätta svaret en REFLEXSKÄRM! (Som jag förövrigt visar upp imorgon! )
Och först med att gissa rätt var Ida!

GRATTIS TILL DIG! :D




Så här beskriver hon sig själv och bloggen i en liten text...



Jag heter Ida och är 17 år. Jag går andra  året på gymnasiet, på Media & Kommunikation.
Jag älskar att fota, och vill gärna utvecklas och bli bättre på det. Förutom att fota gillar jag att resa och vara med vänner och familj.

Bloggen består mycket av bilder, men här skriver jag även om skolan, fritiden, hobbys och annat som hör livet till.

FÖR ATT KOMMA TILL BLOGGEN KAN DU KLICKA HÄR!


Vad gör jag just nu?



Ja vad gör jag just nu? Den som kommer på det först vinner en länkning på bloggen!

Ledtråd:
• Jag har hämtat kartong i våran återvinnings korg för kartong och limmat lite.
Ska så snart det torkat använda aliminium folie.

• Har något med foto att göra!

Säger dig det något? SKYNDA DÅ ATT KOMMENTERA!
Avslutas ikväll!

EDIT: Tiden det avgörs är 21:30

awesome bildmanipulering!

Jag och jonna kom på en alldeles awesome bildmanipulering, haha det ser askul ut! Men tror inte alla kan göra det. Efterssom det är en funktion, på jonnas musdosa som gör att det kommer upp en ruta som zoomar in lite. Kan ju vara bra att ha när mormor ska läsa våra bloggar men ser inte den lilla texten (haha, vad taskig jag är) eller när man vill göra en rolig bild!

Kolla in detta alltså!

Jag har mest filmat just nu men fotat ocks...

Jag har mest filmat just nu men fotat också. Mest fotat porträtt med Jonnas kamera. Jag hjärta reflexskärmar!

Jonnas sko är smutsig. Undra vart vi är.....

dsc01423 (MMS)

Jonnas sko är smutsig. Undra vart vi är.... Vilse i skogen vandrar vi omkring.

Får sms blogga nu. Det är ändrade planer :...

Får sms blogga nu. Det är ändrade planer :) ingen fotografering utav småkusinerna. Utan istället foto runda med Jonna. Massa trevligt. Cyklar just nu hem till henne och myser i höstvädret as härligt trots att solen inte skiner.

Att hjälpa till att hämta ved går as bra. ...

dsc01422 (MMS)

Att hjälpa till att hämta ved går as bra. Haha! Eller inte (; Tappade påsen på mina fötter, aoch.

En sneakpeak

här kommer en sneak peak från fotograferingen.



Nu ska jag kolla om jag kan åka till emma :)

Tillbaka efter fotograferingen

Nu är jag tillbaka efter fotograferingen. Det var sjukt kallt ute och jag var i klänning, spetsdress och barfota! Det var grymt kallt och sitter fortfarande med min tjockis jacka på mig (som jag skäms lite över för att den är så pass fjortisstämplad... Upplysning när ni ser bilderna. Jag är inte fjortis).


Precis kommit in med mina kläder jag hade. Sockor och mysbyxor att ha som överdrags kläder.


Videoblogg





Vet att jag är sämst på att videoblogga! :D

Skulle tro att jag är ute nu...

TIDSINSTÄLLT INLÄGG


Skulle tro att jag är ute och fryser arslet av mig nu. Har photoshoot i klänning. Hoppas jag blir nöjd med bilderna sen bara!

Ny design på väg?

Tror jag ska göra en ny design nu! Det känns som jag behöver uppdatera mig oftare. Den här gången blir det en sen höstig header. Så ska göra mig i ordning och gå ut och fota tills jag är nöjd.
Senare kommer också en liten wishlist över sådant jag verkligen vill ha och behöver nu till vintern.. Vintern är ju också fin? Förhoppningsvis får jag fler vinterbilder än vad jag fick höstbilder, sob sob.



Tänk hur varmt det kan vara på ett ställe och hur kallt det kan vara på ett annat?

Nu tar jag...

.. mitt illamående och säger godnatt. först var ajg illamående av mättnad, och nu av åksjuka pågrund av en video som var så taskigt filmad att man blev helt snurrig i bollen alltså.

Otroligt jag har inte ens druckit upp min VitaminWate? Den brukar jag försvinna ner i strupen på bara några sekunder. INSANE! (!!!! tyckte det behövde några extra utropstecken...).

God natt folket!

Mitt hår.

Jag får ofta kommentarer om mitt hår. "Jag vill också ha självplatt år, vad fint ditt hår är" o.s.v. Men egentligen förutom att jag är glad över att det är platt så jag slipper ställa mig med värmespray och plattång varje morgon, så är det jätte svår friserat. Det är verkligen hemskt och jag har så dålig fantasi. Så jag är väldigt avundsjuk på andras hår med. Speciellt de med sådant hår som har naturligt asfint hår. JAg får alltid ställa mig och kamma fram min bena på morgonen. Har ganska låg bena, och de flesta kan inte fatta att jag kan ha det. Men jag känner mig jätte obekväm i rätt höga benor medan andra är grymt snygga i det.

Genom alla år har jag brytt mig olika om mitt hår, haft olika klippningar o.s.v. Men jag har alltid hållt mig till det blonda hållet. Tycker att jag ska vara blond. Dock är mitt hår jätte svårt att hålla blont och när jag väl slingat för mycket så går jag och avundas andras grymt fina blonda hår färger och svall.

Jag har haft både långt hår utan uppklippning, lugg, mittbena, sid bena, uppklippt, kort och medellångt. Just nu satsar jag på att få långt hår igen. Så nu har jag börjat bry mig mer om min hälsa på håret. Kan ni fatta att när jag var mindre borstade jag itne håret varje dag, ibland inte på mer än en vecka för jag tyckte det tog tid och var tråkigt. Och nu (fast det har svalnat av lite) har jag borstnings mani och borstar flera gånger om dagen. Allra värst var det i sommras då mitt hår trasslade sig jätte mycket och jag tålde det inte.

Sen nu till hösten hände det något och mitt hår trasslade sig inte lika mycket. Jag klippte mig och strax efter det började jag använda hårinpacking. Och efter att jag gjort det, så varje gång mitt hår var blött kändes det som om jag har balsam i det, trots att jag inte hade det. Kände man på håret, och sen på handen så var det inget balsam utan bara vatten. Men detta höll sig nu tills jag var i Teneriffa då mitt hår blev alldeles förstört av så mycket pool och saltvatten. Så nu behöver jag verkligen ta hand om det.

För tillfället sitter jag med hår inpackning och hoppas på att det ska repa sig lite.
För övrigt så använder jag hårinpackning flera gånger i veckan. Men det blev inte av i teneriffa då min hårinpacknings burk var inte med.


http://linnealujak.blogg.se/images/2010/082061_75381123.jpg



Använder mig av TRESemmé's hår inpackning.



En inte så gammal bild på mitt hår, relativt nytvättat. Där är det inte spikrakt.
Lättast att få rakt är att kamma det medan det är blött så torkar det rakt.

Det ordnade sig..

Det blev fredagsmys för mig trotsallt med vitaminwater och favoritmix. Dock tror jag att jag ska spy vilken sekund som hellst för att blev skit mätt av maten. Det var sjukt gott.

Sitter och tittar idol och segar mig fram genom programmet. Tror jag byter till det okända istället. Vi har ju inspelat på boxern. Mycket bättre. Idol har faktiskt blivit lite för tjatigt för mig.

Tycker ni inte att idol har blivit rätt dåligt?

No no fredags mys? OH NO!

Hallå, minnesklockan ringer i huvudet. Jag har glömt bort mitt fredags mys. Skit också. Jag som är så sugen på Vitamin Water och Favorit Mix. Dags att panik ringa mamma? När hon kommer hem ska jag kräva en snabb sväng ner till föredetta Prix.

http://www.olw.se/img/prodbilder_stora/figurer/favoritmix.jpg


Lite of topic;
Behöver nog ta en sväng till apoteket imorgon. Acne medel och något mot mina läppar bör införskaffas. Vintertorra läpper är so not nice. Vider.

Borde skapa en grupp på facebook...

"Vi som hatar när folk ber om hjälp och sedan inte säger hur de vill ha det"

Seriöst finns det något jobbigare när någon ber om en header, bloggdesign eller något och itne berättar något om hur det ska va?
Ibland går det an men nej inte för många gånger!

Borde förresten skapa en lista med alla namn på de som vill ha hjälp med sin bloggar...

Besviken och ledsen!

Kan ni fatta vad besviken och ledsen jag blev när jag kom tillbaka till sverige och såg ut genom mitt fönster och såg bara snuskigt tråkigt.

Innan jag åkte så såg det så här vacker ut utanför mitt fönster:



Och när jag kommer hem ligger alla super vackra löv (!!) på marken i en enda blöt, brun, grå, kleggig sörja. Var tog min underbara höst vägen? Riktigt ledsen. Det där är nog den enda höstbilden jag hann få i år. Inga fina macro eller porträtt bilder som förra året:


Klickbar

DET GICK IGENOM! Tidsinställda inlägg! :D

Riktigt nöjd nu alltså! För ett tag sedan mejlade jag in in blogg.se's kundservice och bad om att kunna ha tidsinställa inlägg! Och titta vad jag såg idag alltså!


As glad nu! Nu fattas bara att man ska kunna lägga ett inlägg under flera kategorier så skulle det vara perfekt! :D

Kämpar mot gråten, jag förlorar. Allt job...

Kämpar mot gråten, jag förlorar. Allt jobbigt kommer och påminner samtidigt som det var mycket bättre så än nu.

Blir så arg. Känner mig as depp. Hur kan m...

Blir så arg. Känner mig as depp. Hur kan man bli så knäckt av att bara komma hem igen? Usch.

DAGENS SKÄMT



Ni måste skämta blogg.se?! Sammarbete med bilddagboken. Vilket skämt! HAHAHAHAHAH! Seriöst vi skriver fel på en blogg adress eller letar efter en adress som itne existerar i hopp om att hitta ett bra bloggnamn. Hur f*n ska man kunna hitta det på bdb då? xd

Jag dör. riktigt dumt!

Zara in my heart!

I teneriffa fanns butiken Zara. Åh gode min gud. Jag var i paradiset. Vilket mode alltså. Jag var där inne och trodde jag skulle dö. Jag ville bara ha allt allt allt. Jag var tvungen att gå och klämma sönder mammas hand lite för att inte brista ut i världens girl scream. Alltså orden finns inte...
När jag gått runt där sa jag till mamma:
Hej och välkommen till min garderob!

Önskar verkligen att det var sant... ! ♥



Hej känsliga brandvarnare

Vi har nog några av sveriges känsligaste brandvarnare, haha! :P  Det räcker med en dos mycket mat os (hahah det rimma till och med) och de börjar tjuta! Ja alla brandvarnar i hela huset börjar tjuta eftersom de är ihop kopplade så de ska varna allihopa om det börjar brinna.

http://varbergskommun60.kaigan.se/archive/raddningstjanst/brandvarnare2.JPG

Teneriffa

Jag har som sagt varit på teneriffa. Och det blev ltie bloggpaus och tog vila igår med. Kanske är lite oaktivt fram över. Men tro mig är still kvar i bloggvärlden. Läser ju alltid andras bloggar :)

Tänkte iaf lägga upp lite bilder från resan! :) Jag vill inte se någonsomhellst kopiering då alla bilder är fotograferade av mig.


Hemma i hallen precis innan vi ska åka till flygplatsen :)



I planet, bild på lilla lilla flygplatsen ;) Var ju inte arlanda vi åkte ifrån. Den är nog fotad efter
en av de underbaraste samtalen jag haft i telefon.


Ett litet fint smygfoto när vi började lyfta.. alla elektroniska saker ska ju vara avstängda under start och landning ;)



Up in tha air! :D



Vulkanen som stack upp ovanför molnen på teneriffa. Taget några minuter innan vi skulle dyka ner inför landing :)



I bussen påväg till hotellet, utsikts bild. :)



Nu orkar jag inte ladda upp så mycket mer! Men ska skapa en ny kategori som heter Teneriffa 2010 så kan man alltid hitta lite saker att titta på där senare i tiden :)

Gubben i lådan ♥

så sjukt bra låt. Så mycket sanning.

Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan

Hemma och svinkallt

Herregud! Hur kan ni människor leva i denna kyla? Jag fryser ihjäl. Minusgrader på mitt rum ffs! HAHA! Usch :(

Iaf så är jag hemma nu och hjälper en tjej med sin blogg. Haha, kastar mig redan in i min vardag ;) Ska blogga mer sen för nu ska jag gå ner och kolla vad mamma vill. Be right back :D

Hej alla ni där hemma! Jag är helt ho...

Hej alla ni där hemma! Jag är helt hopplös och kan inte sova. För jag är så peppad. Så inspererad så ni kan inte fatta. Man lever bara en gång jag ska göra något av det. Jag vill bara skrika över hela världen hur lycklig jag känner mig just nu, hur rätt allt känns. Hur bra allt ska bli. Känner mig helt girl power! Ett ord till alla får ute; Ni är helt underbara och perfekta. Söt, duktig, cool och bra. Var inte något du inte är. Våga sätt ner foten och visa vem du är. Like it or leave it! Fan vad bäst vi är allihopa!

Hej alla ni där hemma! Jag är helt ho...

Hej alla ni där hemma! Jag är helt hopplös och kan inte sova. För jag är så peppad. Så inspererad så ni kan inte fatta. Man lever bara en gång jag ska göra något av det. Jag vill bara skrika över hela världen hur lycklig jag känner mig just nu, hur rätt allt känns. Hur bra allt ska bli. Känner mig helt girl power! Ett ord till alla får ute; Ni är helt underbara och perfekta. Söt, duktig, cool och bra. Var inte något du inte är. Våga sätt ner foten och visa vem du är. Like it or leave it! Fan vad bäst vi är allihopa!

Sitter i planet och lyfter om 35 minuter. ...

Sitter i planet och lyfter om 35 minuter. Hemlängtan. Jag älskar och saknar dig mest. Inget har förändrats älskling. <3

RÖSTA PÅ MIG!



RÖSTA PÅ MIN BILD I JULIAS FOTOTÄVLING!


Det skulle betyda massor om ni gjorde det!

Bilden som jag deltar med är den ovanför och jag har nr 2!

Så är ni söta och röstar på mig här; http://juliiialarsson.blogg.se/2010/october/fototavlingen.html?_tmp=ec30cc2c583a6641f62a7ddff91979bee06ac0b2


MAN KAN BARA RÖSTA EN GÅNG PER IP ADRESS! KOM IHÅG DET!


Ni behöver alltså bara skriva i en kommentar: Jag röstar på nr 2!
Eller bara skriva nr 2 eller 2 så fattar hon! :)

Grass at Gotland



Kamera Lumix Panasonic DMC TZ5

Sen en runda i photoshop!

Teneriffa, inget bloggande!

Säger hejdå sverige kl 06:30 då planet lyfter har jag för mig. Sen drar jag till teneriffa. Ångest, ångest, förvirring, förvirring. Och du i mina tankar..




Så efterssom denna familj inte äger en bärbar dator *sadface*, så blir det inget bloggande. Om jag inte möjligtvis kommer till ett internet café eller har det så lyxigt att de har som i Grekland, datorer i lobbyn man kan låna internet tid på *hoppas hoppas*.

Kommer som sagt sakna ihjäl mig. Men nu har jag ordning på iPoden och ahr lite ny musik dirr. Blir nog bra de'! Ska bara kolla att jag har allt Joel skickade. Det är sjukt positivt att känna folk som är ** på *******. Hahaha censurering. För det är en hemlis, men inga konstiga grejer bara så ni vet. HAHAH!
Det där kändes lite kissie med stjärn censurinering, HAHA!

Då vet ni det men ni kan ju kolla igenom arkivet och njuta av mitt mer naiva jag. (Lärde mig för någon vecka sedan att naiv är typ barnslig. Jag som alltid trott det typ var något negativt. Det låter ju så, naiv, negativ...)

Slänger iaf upp en ny bild till min kategori Fotografering sen. :D Trevligt trevligt? Alltid. Vi älskar foton right?



Haha söt med mega kinder? Hihih. ♥

Sms blogg

En sms blogg som av någon anledning ville inte komma fram förut, skit blogg.se



Kl 15:01:


Ligger i sängen och mår lite allmänt dåligt. Mår illa och har ont i magen. Ångesten för resan blörjar komma krypandes. Jag lovar jag gillar min säng och jag gillar hemma. Med en mobil som man kan nå alla sina nära och kära med. Kommer ju sakna sönder alla. Speciellt ni och ni vet vilka ni är. Även du. Jag tror du förstår vem du är om det här läses. Vill inte åka. Jag vill stanna hemma och sova i min säng. Åka till stallet och mysa med hästarna. Vara med och arrangera på hopptävlingen. Jag gillar hösten, jag lovar. Jag måste inte åka och använda min sommargarderob igen. Mer ångest. Jag saknar dig. ♥




För er som inte visste så lider jag av rese ångest och får hemlängtan så fort vi sätter oss i bilen. Dock gäller inte detta ridlägret. Stall, hästar, djur och natur. Det hör hemma till.

Mysig utsikt?



Håller ni inte med om att det är mysig utsikt från min säng ut i fönstret på morgonen?

Eller ja det gäller att man vaknar med huvudet i fotändan annars ser det inte ut så där.. xd
Dock så är det inte på morgonen heller. Men jag lovar det ser likadant ut då :D

Vitamin water



Sitter och mumsar vitaminwater. Mumma. Införskaffades förrgår och har legat i kylen så det är kall och god.  Personligen gillar jag dem bättre än Vitamin well. Men synd var väl det då denna är ännu dyrare. Inte sparsamt.
Som jag sa till mamma i affären: Tycker de borde ha en tävling om att typ 10 tjejer/killar i varje stad ska vinna en prsförbrukning av det. Ekonomiskt för företagen. Ah fest neh.

Söt bild



Jag och min lillebror på gotland! ♥ Oj bilderna förlorar verkligen kvalité när de laddas upp...

Jag har alltid haft lite svårt att förstå hur man kan bråka med sina syskon vareviga dag? Jag har aldrig förstått det. För jag ahr aldrig kunnat gjort det. För visst har vi bråkat. Men aldrig mycket. Han har alltid varit en av mina bästa vänner. Som liten var han faktiskt en av dem jag mest var med och lekte med.
Jag älskar min lillebror!

Brukar ni bråka med era syskon?

Second Hand

Nu bär det av att shoppa second hand. Och har nyss varit inne och tittat på lite modebloggar för insperation. Vi hörs ! :)

Flöjt time.

Ska spela flöjt idag med ensemblen. Har ju numera flöjt på fredagarna också, iaf var fjärde fredag :) Så det är itne så många gånger. Sist glömde jag bort för att jag inte var van vid att ha något på fredagar, eller inte flöjt iaf. Ridning brukade jag ha. Men har ju bytt dag efterssom våran gamla grupp splittrades. :o

Men flöjten börjar inte förän 16.00. Jag hoppas någon hinner hem och sjutsar dit mig? :O Pinsamt att missa första och komma försent andra liksom.. :s

Kaos

Mitt hår är inte schysst mot mig idag (eller var det jag som inte var schysst mot det igår..? Hm...). Gick och la mig med blött och oborstat hår. Vilket resulterade i trassligt kaos. Har precis rätt ut röran med 50 liter balsamspray och en hårborste. Jag har en känsla av att idag är det ingen som kan avundas mitt alltid (nåja nästan) raka hår. För idag är det inte rakt!

ÖVERFLUM!

LIVET HAR SINA LJUSA STUNDER!

Och det är NU! AHAHAHHAHAH! Jag dör. Överlfum och trött.

Just nu känns det som lyckan flödar.

JUST NU!

Sitter och är nolifer at facebook at farmville. yäh yäh. (h)

http://pinoyambisyoso.com/wp-content/uploads/2010/05/farmville.jpg

Ger snart upp projektet

Ger snart upp cartoon myself projektet för idag. Är lite lat och har ingen lust att göra klart den just nu! :(

Men så kan det vara.



Det börjar hända saker...

Vad gör jag just nu?



Cartoon youself lite sådär kanske  :)

BOKEH

Ni som gillar foto och ni som fotar kanske eller antagligen vet vad bokeh är? Iaf. Jag har aldrig lyckats få till det med min kamera trots mina försök. Men så sitter jag och tittar på mina bilder från nyår och ser en bild på ett fyrverkeri som blev oskärpa på och LITE bokeh känsla. Tycker faktiskt det fotot blev ganska snyggt! :)


Träningsvärk

Att ha orienteringstävling, gymnastik och sen ridning är som att säga: Välkommen träningsvärk jag älskar dig! ♥

Haha, det värker i hel kroppen. Alla har klagat de senaste dagarna på träningsvärk medan jag bara har haft ont i ljumsken efter en lätt sträckning. Min träningsvärk kommer alltid några dagar efter aktiviteterna. Någon mer som är som jag?
Jag gick nyss ner och skulle ta frukost. När jag skulle skaka min youghurt så gjorde det hon i hela armen. Det är antagligen från ridningen igår.
För jäklar vad jag fick jobba med armarna. Ställa, leda, eftergift, spända. Alltså det var ett jäkla slit igår. Bellman är ju stel som en pinne så jag vet inte hur många ledande tygeltag jag fick använda!
Sen måste det varit något fel på mina ben igår. De fladdrade över allt, en stigbygel tappades nästan hela tiden, jag kunde knappt trampa ner. Och hela kroppen bara flög omkring som en vante på bellmans rygg. Det kan ju inte ha sett snyggt ut. Men igår tycker jag det faktiskt gick bra och dåligt. :)

Blir kanske att redigera något gammalt foto sen och så gå in på testblogg och pyssla med lite grejer på min design som sen ska läggas in! :)

Min blogg är nu 1 år och 2 dagar gammal, cooling. ;)


Tävlar om snygga jackor!

Ja nu är jag med och tävlar igen! :) Den här gången är det en tävling om en snygg jacka som du väljer själv från elvine.se's sortiment som du hittar HÄR !

För att komma till tävlinge klickar du på den söta röda knappen här ->


Jag är alltså med och deltar. Och jackan jag valde att jag vill ha om jag skulle vinna heter Elvine Gunnel black

Elvine Gunnel Black

En tonårings mardröm

FINNAR! USCH! Det borde inte få existera! Jag har precis fått en supermega stor (stor som ett j*vla myggbett) i pannan! Och inte nog med att det är stort (!!), det gör skit ont och syns hemskt mycket. Och mitt finnmedel grej funkar ju inte.

Citerar hon som sålde det till oss på apoteket; "Åh det är så bra!! Den är medelstark för du har ju inte så mycket acne. Och det verkar fort och bra."
ah, fast ne. Det är verkligen ur dåligt! Något bättre tips på acne medel?

Jag plågas. Finnar kan verkligen sänka självförtroende. På vissa ser det ju inte konstigt ut? Det blir som en del av deras personlighet(Sen finns det ju gränser...). Men på mig är det ytterst osmickrande. Det är verkligen hemskt!


Bästa låten på väldigt länge

http://farm3.static.flickr.com/2506/4073088203_4b95c3d310_o.jpg



Seabird – Don't You Know You're Beautiful

 

Bästa effekten för awesome musik känsla är för mig att på högsta möjliga volym på spotify och sen på mitt headset. Bara höra musiken flöda. Låten är sjuk. Sjuk... SJUKT bra. Bara så rätt den kan bli.

- try to sleep with a brooken heart.

- try to sleep with a brooken heart.

går och lägger mig nu

Ja jag går och lägger mig nu. Kommer ingenstans med det här bettendet. Sitta och bara stirra... och stirra... deppa... gråta lite...

- Sometime I wish I had a timemachine.

Trött och deppig

Jag är allmänt seg och trött. FORTFARANDE. Kinderna är varma som tusan. Kan bli så ibland när jag har varit ute och sprungit, duschat, trött. Sen är jag deppig på det. Vill inte gråta igen, eller jag kanske vill det.... Men det går bara inte att hindra.


Någon som har en bra depplista på spotify?

Den mottages med kärlek!

Varför?

Varför får jag huvudvärk? Det är ju bara fruktansvärt jobbigt. :(




Och jag saknar dig, dig, dig, DIG!

Jag är med, VECKANS BILD!



Jag är med och tävlar hos The devils child! :D Delta du också? :)

MITT BIDRAG:

Tävla du också! :D

Tävla på blogglotto! :) Kolla in där genom att klicka på ikonen!

Ingen mattehjärna idag inte!

Seriöst. Jag var helt hopplös idag på matte lektionen. Jag var verkligen jätte trög. Hände ju knappt någonting trots att jag inte tycker det är svårt. Jag blev lätt störd idag. Jag som ofta kan stänga allt ute och jobba på. Idag var det helt hopplöst. Det räckte med att någon gick och vässade pennan och jag tittade upp och total glömde matten. Hhaha kasst. Men alla har sina dagar. Matte är ju inte speciellt kul eller, usch...

Seg, trött, myshumör och hemskt hår.

Rubriken säger allt.


Är verkligen skit trött. Och är på riktigt myshumör. Tänk att sjunka ner i en soffa med den man verkligen älskar. Underbart. Men det kan jag inte, tyvärr.

Förövrigt är mitt hår hemskt. Har precis duschat och det är bara ett trassligt kaos. Och jag orkar inte heller bry mig när jag är så trött som jag är nu. :(

Just nu önskar jag att jag kunde spola tillbaka tiden. ♥

Jag är med och tävlar om korsörhänge!

Som rubriken säger är jag med och tävlar om ett jätte fint korsörhänge som är ca 7 cm stort. Ganska stort alltså men det är ju så snyggt! ;) Eller vad säger ni? Tycker inte ni om smycken med kors på? Inte för att jag är speciellt troende eller så. Men det är snyggt tycker jag! :D

Tävlingen hittar ni HÄR!



BILDEN ÄR LÅNAD AV ALEXANDRA ! :D

Stolt!

goddagens! :) Nu är jag hemma från skolan. Igen. Var ju hemma och åt lunch + bytte om till gymnastik kläder. Vi hade ju punktorientering i Bråtenspåret sedan. I natt så drömde jag att det skulle gå jätte bra på orienteringen. Och det gjorde det verkligen! Är faktiskt riktigt stolt! :) Vi klarade banan på tror det var 33 minuter med 2 mm fel! Awesome för att vara jag och louise som suger på orientering. Weronika var med oss också! :)
Riktigt stolt är jag faktiskt.

Fast lite läskigt är det att min synskhet börjar bli starkare. 3 drömmar i rad har slagit in nu...



vi bjuder, (a)

GRATTIS BLOGGEN!

Grattis min kära lilla blogg på 1års dagen! :D Tänka sig att det var ett helt år sedan jag skrev mina första inlägg här? Och om man tittar på dem, så ser man även hur jag mognat lite som personlighet.
Ska fira det med en kanelbulle eller något idag. Glömde ju trotsallt bort att äta kanelbullar igår ! ;o

Har till och med ego bilder jag tog för att antingen ha i headern eller bara för att ha dem. De är iaf fotade den 5:e oktober 2009. ;)

Tror inte jag har haft en blogg i ett helt år? Har alltid bytt eller hoppat omkring. Ja jisses. Grattis grattis igen! :)





Tror min blogg önskar sig ett grattis? ;)

Deltar i fototävling!

Nu är det så här... att jag tänker delta i Julias fototävling! :) Temat är höst. Så mitt bidrag blir ett självporträtt, eller själhelkroppsporträtt! :o

Check this out! :D



Så Julia det där är mitt bidrag! ;)

En klassiker i fotovärlden

Eller jag kallar det klassiker. Tycker jag ser rätt många som har gjort ett sådant foto. Så då tänkte jag. Äsch klart jag också ska ha en sådan bild. Så here it goes. Book-heart.



Så vad tycks om mitt första resultat ? Dock har det ju fått sig en omgång i photoshop! :) Ljus, kontrast, färger o.s.v då :D

Hemsk dag.

Det känns inte alls bra det här. Det är mer sorg, ilska, falskhet, saknad smärta än glädje, lycka, trohet välmående och fin längtan i världen idag känns det som.

Vet inte allt jag läst om idag. Tror det är två kärleksband som gått i tu, dödsfall, ilska har jag själv upplevt, smärta och allt möjligt hemskt har jag läst och hört talas om idag. Det känns inte bra. Vad är det här för hemsk dag?

Godnatt med er!

Vad tokigt detta blev nu då! Jag som skulle ha upp bilder och koda om lite på bloggen! Hur slutade det jo det blev ingenting av det? Varför? Jo för att det blev något fel med inlägget jag gjorde så när jag sparade det så f*cka det upp hela bloggen! Tråkigt värre :( Blir till ett nytt försök imorgon. Och ang. omkodningen så kommer det håll ut. Jag hade fullt upp med mitt trasiga inlägg och bildredigering. Samt allt vi sidan om.

Nåja. Vi hörs i morgon! Godnatt, sweet dreams, sleep tight, good night, sov sött, godnat, natën e mirë, buonanotte, bonne nuit m.m ;)

För er som inte fattade så var det godnatt på många språk!


Bild från igår kväll


Visst ser jag ashet ut i googles alldeles egna rymdglasses? ;) HAHAHA!

Det är ett reflexband som det stod Google på tycker det var awesome och gjorde ett
par brills av dem. Tyvär fick jag ingen bra bild!

Kan ju slänga upp ett smakprov!

Jag slänger upp ett smakprov på en av bilderna på min über söta kusin!



För söt för att vara sann eller vad säger ni?


Nu är inte bilden så bra efterssom jag inte fixat ljuset och kontrast o.s.v  ännu :)

Tillbaka + kodning

Nu är jag tillbaka och ska koda om lite här på bloggen! Det är så typsikt mig att tröttna fort. Så jag måste göra något nytt hela tiden. Därför ska jag göra det och ni lär märka vad som händer! :) Sen är jag sugen på att flytta till wordpress p.g.a. en anledning. Det är att man kan lägga ett inlägg under 2 (eller fler) kategorier. JAG VILL KUNNA DET! :( Men tycker det är så fula domain namn man får. Hallå! www.wordpress.com/mylifeaslinnea liksom. Hemskt ! :(

Nu är jag som sagt tillbaka efter dopet och har tagit massa bilder och filmat! Wiho! :) Ska efterbehandla en del bilder och sedan lägga upp här och skriva mer om själva dopet! :) Ska hämta kameran och ladda in bilderna nu!

xoxo



Random bild från arkivet. Det är sjukt vad jag saknar mina älskade hamstrar, Bebis at the picture

Sms inlägg: Goddag bloggen. Jag har int...

Sms inlägg: Goddag bloggen. Jag har inte hunnit blogga idag eftersom det varit fullt upp hela morgonen. Ska till ett dop så sitter i bilen på väg dig. Ska ju spela flöjt där!

Hemma igen.

Kom ganska precis hem efter att ha varit hos några vänner till familjen. Åt lite mat och jag tog mig ann att måla lite och fotta (helt onödiga bilder, just nu är jag sugen på att göra en photoshoot med någon). Var ganska mysigt men sen började det bli långtråkigt. Har lätt för att tröttna ganska fort om det inte händer något eller jag gör något.

Men blev faktiskt nöjd med portättet jag höll på att göra där. Dock har kvinnan (som är en fantasi människa, har inte målat av någon) inte fått något hår ännu. Får se när det växer ut.

Så nu när jag gav jag mig på bilden på spindeln i photoshop en runda för att få bättre ljus och färger. Och nu sitter jag här. :) Funderar ännu en gång att starta en fotohemsida! :D

Kanske blir så. Min lilla portfoljo med de foton jag är mest nöjd med. Redigerade som oredigerade. Har ju en del oredigerade favoriter med :)

Blir nog att sitta uppe här en stund till och kolla runt lite. Ser att det har hänt något nytt på facebook o.s.v. :) Ska kommentera och läsa andra bloggar också.

Ha'de!



Bild från arkivet...

Oh "little" spider



Snacka om att jag var rädd när jag fotade denna lille (nej stora) varelse!

Photoshop galning

Jag har blivit beroende och börjat redigera dåliga bilder till något bättre! :D Älskar känslan i bilden...

Jag har börjat fråga mig själv...

Varför ens sådana här bilder existerar i min dator?










o.s.v....

Church - 1 bild 3 redigeringar 3 känslor



Can't you see the ghost? Fick en spöklig känsla av den här bilden.



En ljusare svartvit bild. Känslan... Den har jag inte riktigt kommit fram till.. Vad är din känsla?



I can hear the bells are ringing... Känslan här var ljust, glädje och lyckligt.

Alla älskar photoshop!

Det måste ju vara sant eller vad säger ni? Gammla bilder kan ju bli as smex! :D Kommer upp lite bilder på en kyrka sen ;)

Kommer ni ihåg?

Kommer ni ihåg när jag skrev att jag var snäll en dag och hjälpte en tjej med kodning?
Hon fick välja lite själv hur det skulle se ut och sen fixade jag. Headern har hon dock gjort själv sen har jag kodat!

Kolla in resultatet på hennes blogg! KLICKA PÅ BILDEN  FÖR ATT KOMMA DIT! :D

Tänka sig...

Ja kan man tänka sig... Tiden går så fort. Snart är min blogg ett helt år! Är det inte fantastiskt? ;) Den 5:e Oktober är det dags att köpa ballonger och fästa på datorn. Jag ska ta mig tusan göra det...

Nu ska jag leta upp något ställe att hitta en countdown på så vi har nedräkning till min älskade lilla blogg! :D

Mina första headers (klicka för att se i större format):

Min första header Min andra header Header av mig höst :'3

Torr i fejjan

Vaknade idag och kände att mitt ansikte var helt uttorkat. Usch. Jag har aldrig känt det så förut. Det var verkligen svintorrt. Kan det bero på kylan som börjar komma nu? Fick iaf slänga mig in i duschen och sen sätta på lite ansikts kräm. Är ju så fruktansvärt dålig på att ta hand om hyn... (a)

Sitter fortfarande och surar över att jag vill ha en systemkamera. Usch vad muppig jag blir. grr...

LOOKBOOK favorit!

Leather Bomber from H&M, Crossbody Tote from Aldo, Fringe Sweater from Thrifted, Fishnets from Forever 21


Alltså gåshud! Så snygggt! ♥

DAGENS LÅT

http://recordinspector.soundmarketplace.com/images/shop/product/A6872.jpg



Everlast – Black Jesus


 

 

 

DIREKT SKIT BRA! Fick upp ögonen för låten efter att Jay Smith framförde den i idol! :o

Videoblogg!

skitsugen

Är grymt sugen på att fota. Men jag vill fota med en system kamera. UTOMHUS. Men vill ni veta en sak?


1. Jag har ingen system kamera

2. Det är direkt kolsvart ute.


*deprimerad*

Bagges fail!

Satt just och tittade på idol! Snacka om fail när bagge skulle ge Jay (!!!!! ♥) respons. Din röst passar i den här sjangern av låt som en tomte i en skorsten! Grejjen är ju den att tomtar passar inte i skorstenar? För visst är våran tomte mullig och inte smal som en pinne? Riktig fail där skulle jag vilja påstå! HAHA!

Hur stor kan en skorsten vara ungefär? Inte så en tomte kommer ner där iaf. ;) Det är ju i filmer tomten kommer ner i skorstenen!

http://content.expressen.se/blog/84/16/52/allting/images/2006-12-13.gif




Dagens fråga! :D

Bara arg.

Jag och louise tog ut våran vrede med att bränna upp klass listan! (y) Just nu är jag bara  förbannad och vill inte alls blogga.