And when I had you girl it was like a dream came true

Nu dudes måste jag få tipsa er om en kille som jag känner, han heter Linus och har nu fått upp  en av sina låtar på youtube. Check this out!

I just felt the wind in my face

Har varit och åkt skoter idag med Papi & familjen hos hans kompis. Tyckte det var jätte mysigt att få vara där i alla fall. Och nu ska jag snart ta mig i kragen och avgöra fototävlingen, förlåt förlåt förlåt förlååååt för all segism (ett bra påhittat ord som låter som en sjukdom för seg person haha) som jag har i min kropp.  Men check this pictures out! :}

Så illa tvungen alltså

Ni får ursäkta mitt extrem dåliga uppdaterande men jag bara orkar inte hänga är just nu. But I'm still alive! Och vi får se när jag orkar bry mig om bloggen igen, hehe. :} Men u know what darlings?! I still love u. Så gå ingenstans jag kommer tillbaka!

Den som fick mig skriva detta inlägg var miss Jonna för hon tar snart livet av mig om jag inte skriver här... Illa...

älsklingen då! {♥}

Godmorgon people

Godmorgon på er, sovmorgon är bra bara så ni vet. :} Jag och mamma ska väl snart ut på en fotopromenad var det tänkt men då måste jag göra mig iordning lite och klä på mig. Har bara suttit och latat mig hela helgen. Det kan bli så ibland, yes. Annars så har väl jag och Pirr planerat att gå på Sanctum någon gång under lovet, vi får se hur det blir med det! :D

Dag 20 - Den här dagen för ett år sedan

Hahah timat det där alltså, som om jag någonsin skulle glömma den dagen....

Den här dagen för ett år sedan var, eller är, speciell. För om några timmar så är det verkligen exakt ett år sedan. Den här dagen förra året betydde väldigt mycket för mig och det är en dag jag kommer minnas livet ut.
Den här dagen för ett år sedan blev jag ihop med Adam, mitt första seriösa och bekräftade förhållande. Det förändrades liksom ett trollslag där. Jag vet inte hur mycket jag vill berätta för er skulle kunna skriva ner hela historian samtidigt som det inte riktigt angår er. Hur som hellst så var det då jag blev ihop med Adam, runt elva tiden. Därav blev Can you feel the love tonight våran låt då. Kommer aldrig glömma. {♥}

Gaga time!

Någon mer än jag som får sådan där spunk så man bara måste sitta och lyssna i evigheter på en och samma artist/band? Just nu fick jag Gaga ryck. Den kvinnan kan grejen med att sjunga jao! {♥}











Shoppa

Är så shopping sugen, och btw, måste sluta låta mina vänner leka med min mobil, det resulterar i ofrivilliga blogginlägg på min blogg! Not OK ;}

Vetni hur awesome jonna är? :-D antagligen...

Vetni hur awesome jonna är? :-D antagligen inte, men hon är såhär jättesupermegaawesome. Nu typ vet ni det. Poss.

Ska vi äta fisk eller ska vi banta? :-)<3

Ska vi äta fisk eller ska vi banta? :-)<3

Hihi weronika har snott linnes mobil. Haha...

Hihi weronika har snott linnes mobil. Haha. :} dutti chey hihihihih .

Bloggdesign time

Nu ska jag göra en bloggdesign som en tjej beställt av mig. Ska försöka få igång något sätt för er att kunna köpa också, men då måste jag snacka med mor min först. Vi hörs senare! {♥}

Megauppdateringen?!

Ja ni, Jonna har varit i farten idag och lånat min mobil och sms:at. Och då slutade det också med typ 5 blogginlägg. Haha jösses. Hon är som hon är :} {♥} Låter de ligga kvar i alla fall, tar aldrig bort inlägg och "minnen" från varken bloggen, facebook eller bilddagboken. Dock måste jag se om jag kan flytta dem till kategori gästbloggning... Hm...

Hemma från skolan nu i alla fall. Slutade 14.20 så jag gick hem i sällskap med Camilla, käkade en skink och paprika macka och tittat klart på Mean Girls 2. awesome! :}

En gång sa linnea hetrihetri (h3h3) och se...

En gång sa linnea hetrihetri (h3h3) och sen skrattade alla för hon lät udda. Och det var en udda saga. posss

Jag har roligt med linneas mobil, och blog...

Jag har roligt med linneas mobil, och blogg, igen :-D Det är typ kul. Men matte är tråkigt för det hade vi förut. Och ni typ frågade, yes ;-) Vene vad jag ska skriva mer nu, men vänta er fler inlägg från mig!

Haha, nu har jag fått tillbaka min mobil x...

Haha, nu har jag fått tillbaka min mobil xd <3

Jag vill Köpa en blomma, och jag spammar l...

Jag vill Köpa en blomma, och jag spammar linneas blogg :-D:-D

Hej jag heter jonna och jag har roligt med...

Hej jag heter jonna och jag har roligt med linneas mobil :-p

:S[:]

:S[:]

Marcus just made my day!


HAHA! Måste bara blogga om detta för det är så värt det. Surfade just runt på bloglovin och kommer som vanligt in på en av mina högst rankade favorit bloggar inom kategorin foto. Marcus och Mikaelas blogg MEGAPIXEL. Deras blogg är helt klart bäst, hög nivå med humor. Och den här gången gick det inte bättre till än att jag skrattade så jag grät. Så jävla roligt var... är det! HAHA! Ni måste kolla in det. Klicka bara på bilden, haha! xd (måste få göra en X smiley nu!)

Dag 15 - Mina drömmar

Jag har många drömmar, ibland blir jag nästan arg på mig själv över vissa av dem. Hör ni hur patetiskt DET lät? Att drömma om att bli rik och kunna köpa vad som helst utan att kolla på prislappen är väl allas önskan. Men om det skulle hända så skulle jag aldrig vilja bli en uppblåst bitch och sluta bry mig om andra. Jag tittar på saker önskar att jag kunde ge det till mina vänner. Men man har inte de pengarna. Man vill så gärna. Men om vi kollar på andra drömmar förutom att bli rik, som jag tror alla vill så kommer de här.

Att få resa mer är en av mina drömmar, sjukt egentligen jag som har reseångest och allt. Men när jag väl vant mig efter 1-3 dagar (ibland mer, men sällan) så gillar jag det. Jag drömmer om att få åka till Australien, jag är så facinerad över alla djur där. Och New Zeeland. Emma har ju varit där en del och jag tycker det verkar så häftigt. Sedan vill jag gärna åka på shoppingresa till Kina, ooch gärna Thailand en gång till nu när jag är äldre. Och USA är också ett drömmål.

Något som vore ännu mer superhäftigt är att om jag skulle bli veterinär som jag drömt om i några år men inte varit helt hundra på, vore att få bo i typ Australien eller så i ungefär ett halvår och få vara viltvetrinär eller något sådant.

Ibland vill jag också bli skådis, det verkar så häftigt. Samtidigt som jag älskar att få spela och sjunga även fast jag inte är vidare bra på det.

Jag är så obestämbar, hellst av allt vill jag allt på en gång. Och vid sidan om allt det jag drömmer om så står fotograferingen fastspikad. Fotograferingen kommer följa mig livet igenom.

Nu skulle jag kunna sitta och rabbla drömmar i evigheter och drömma mig bort ännu mera. Åh, jag blir nästan till mig av längtan för att få uppfylla drömmar. Men inte bara de stora, de små drömmarna är minst lika viktiga. Som jag dörmmer om att få ett objektiv jag tittat på ett tag. Eller att få en katt. Stor dröm men samtidigt liten.

Hoppas ni orkade läsa! {♥}

Valentine´s day!

Glad alla hjärtansdag på er alla. Någon mer än jag som faktiskt älskar alla hjärtansdag? Synd bara att vi inte riktigt gör en så stor grej av det som jag skulle hoppats. Jag tycker det är riktigt mysigt och man borde ha nästan en hel vecka istället?! Men usch vad jag saknar folk, nu sitter jag och nostalgi lyssnar på en underbar spellista full med kärlekslåtar. {♥}


Hade det inte varit för att det var alla hjärtansdag idag så hade jag varit på uruselt humör. Jag hatar verkligen måndagar. Vad sägs om att starta morgonen med att missa bussen med typ 3 sekunder? Så typiskt, alltid på måndagar. Håller helt med Gustav, måndagar borde förbjudas. Who's with me?!

Bloggar

Bloggar sen vi hörs! puss.

Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?

Segsöndagen bestod av lacktights på mig och en grå munkjacka. Var hel seg och orkade inte klä på mig något vettigt alls. Så lack tights från Gina och grå munkjacka från Gina. :} Jag är så fantasilös jag vet...

Typ den. :}

 

Plus baslinne på det då, är jag tråkig eller? Otaimat med en outfit beskrivning på en söndag!

Mys i soffan med missen Hilda.

misse (MMS)

Mys i soffan med missen Hilda.

Dag 13 - Den frisyr jag trivs bäst i

Det är troligen min hederliga snedbena. Det är min frisyr för det mesta. Dock har jag börjat med mittbena när jag har uppsatt hår. De är faktiskt på senare dar som jag börjat försöka göra om håret lite olika. Flytta luggen lite, fläta, mittbena o.s.v.

Min snedbena kommer i alla olika former, u know ;}

Hemskt ful och dålig bild på min nytvättade snelugg. Dock är benan helt crazy? Men det där är innan jag klippte mig och då var håret helt hopplöst nu är det rätt snällt :} Men dags att klippa sig snart igen!

The sunlight touched my face, told me goodmorning

Godmorgon på er, har precis vaknat, det har varit grymt skönt att sova. Men nu är vädret så hysteriskt fint så funderar på att ta mig ut. Dock vet jag inte vad jag ska fota. Har redan fotat allt i trädgården med snö på.

För vilket attans snökaos det har varit. Det har kommit typ en meter snö på 1 och en halv dag. Och det enda man får höra på nyheterna är om snökaos. Snacka om nyhetstorka.. Bryr sig verkligen Norrlänningarna om en bild körde av lantvägen ner i diket? I don't think so. Eller?

Kan också passa på att säga att snart avgörs fototävlingen, ni kan fortfarande rösta. Klicka in er på kategori Tävlingar och rösta på eran favorit.


Ni har väl inte glömt våra utomhus husdjur? Nu har en av dem vågat sig såpass nära att den stod 1 meter ifrån våran husvägg.

Självporträtt på ingång

Håller på att fota, självporträtt som ska vara till en bilduppgift som senare ska vara med på årliga konstutställningen. Kommer bli jätte kul när den är klar men just nu så är den ju inte det. Mörkret faller för fort så det blir skitdåligt ljus och allting blir bara kaos kaos kaos. Usch jag blir så ledsen på det. Men vi får väl vänta tills imorgon. Kläderna är nog klara. Frågan är bara hur vi ska få med alla färger i temat?

Dessa färger ska vi ha med, även ljusblå hör till där.

ph; amelia.se

Dag 12 - I min handväska

Det är olika från och till, har ju inte direkt en handväska men min Björnborg skolväska är väl den jag använder mest. Så check this out.



Det är sjukt lite saker i know, och de mesta nödvändgheter finns inte ens där i! Min iPod fattas bland annat, den är livsviktig, dock har jag slarvat bort den (really bad). Jag vet inte hur länge jag överlever. Sen finns det också massa pappersskräp i väskan. But who want to see that? De flesta har väl det likadant i sina väskor.

En anledning till att jag inte har en handväska really är nog för att jag förvarar allt i min jacka. Jag har sammanlagt 8 fickor på den. Så varje gång jag ska ner på stan har jag bara min jacka, på vintern i alla fall. På sommaren är dock skillnad på min handväska nu och då. Kanske måste visa upp sommar väskan någon gång?! Den är snarare överfylld av akutviktiga saker. No shit att jag inte har med mig hårborste. Och den får ju inte direkt plats i shortsfickan som mobilen? Hm.. Ja... Jag och handväskor är ett mysterium.

Dag 11 - Mitt arbete

Mitt arbete? Ja, jag jobbar ju inte så mitt arbete måste väl vara skolan. Jag går på högstadiet i klassen 7C en speciell klass. Vi... är inte riktigt som alla andra, haha. I början när vi fick våra klasslistor så trodde jag att jag skulle börja gråta. Bakom alla välkända namn på den listan såg jag bara kaos, kaos och ännumera kaos. Men vet ni? Jag hade nog inte fel någon stans dock blev det bara inte så allvarligt som vi trodde. Vi funkar riktigt bra tillsammans och jag älskar min klass, faktiskt.

Skolan är väl förövrigt som alla andra skolor. Vi går på vanliga hederliga lektioner. Ni vet, matte, engelska, svenska, kemi, fysik, biologi, teknik, SO, Bild, Musik, ja ni fattar. Inget speciellt där. Våran skola är väl inget av... Super välformad snygging skola direkt? Träbänkar fastborrade i väggen målade i rött, slitet pingisbord, skåp, stengolv, betognväggar, informationstavla. Ingen rullande informations TV eller soffor i rasthallarna som det finns på vissa andra skolor.

Vi får glädja oss åt våran Fritids gård som istället står öppen mellan typ kl 10 och 14? Där vi kan våra längre raster köpa en ostsmörgås, spela biljard, TV spel, kolla på Tyra Banks show (som går typ varje fredag innan lunch), sjunga singstar och ha trevligt i soffarna med alla kompisar.

På fritidsgården våran hederliga fot... eh? Uppbyggnad? Eller vad ska vi kalla det?

Vågar inte lägga upp klassfotot, det kan ju hända att någon av de som är med där slår ihjäl mig ;}

Seriöstheten tar över

Ungefär sådär seriöst kan det bli när man fotograferar mig ibland. Hahaha ;} Just nu sitter jag iaf och jobbar ikapp med inläggen i Lär känna mig på 30 dagar. Jag hamnade ju lite efter där när jag typ haft en hel veckas paus, hehe. Men ska försöka bli så back on track som möjligt nu. :}

Chilla sweeties. {♥}

Dag 10 - Det här hade jag på mig

Idag så hade jag på mig en vit tunika med tryck av retro kasettband, dock kommer jag inte ihåg vart den är inköpt och lacktights från Gina. Väldigt simpelt så där. Men jag tar kort på det senare. :}

Dag 9 - En perfekt helg för mig

En perfekt helg för mig kan se olika ut. De har sett olika ut flera gånger och kommer förmodligen ändras flera gånger. Om ni frågat mig för några månader sedan eller i somras så hade jag nog svarat: En hel spenderad helg hos älskling med mys och underbart sällskap.
Nu? Jag vet inte. Det finns många alternativ. Varför inte en helhelg i stallet kanske? Underbart på sitt sätt. Eller en super filmkväll med en av de bästa eller hela högen. En slöa helg i soffan eller vid datorn. Min perfekta helg är alltid olik sig.
Sen tycker jag det är superunderbart att få träffa släkten på en spelkväll med sjukt god mat. På sommaren åh vad jag längtar, kan ni tänka er? Studsmatta tills klockan är elva och den kalla sommarfukten letar sig fram. Springa runt på grästmattan barfota och solen värmer. Jag blir galen av längtan.

Det här var nog en av de mest svårformulerade inläggen i lär känna mig på 30 dagar. För det kan som sagt, se så olika ut.

Oh god damn that's bad!

Min uppdatering är det vi talar om FÖRLÅT. Ska fixa alla 4 inlägg från listan idag. Helt galet vad dålig jag är. Aja, ska i alla fall till skolan om... Typ 45 minuter. Eller något. Vi börjar 09:45 som vanligt på tisdagar. Skit skönt att gå upp senare. Gick upp åtta idag och var klar på fem min. Så hade massa tid över liksom :}


Btw så tror jag att kemi provet gick rätt så bra !

Dag 8 - Mina passioner

Jag brinner för mycket här i världen. Och olika saker. Och hela tiden förändras det med mitt sinneshumör. Jag har alltid brunnit för fotografering dock. Hur jag än mår, eller vad jag än är så älskar jag att fota. Även om jag ibland glömmer bort min lilla kamera. Eller kameror får jag väl säga för jag snackar ju om båda tiden som Lumix fotograf och Nikon fotograf som inte är lika lång. Så till mina passioner får fotografering höra till. Annars brinner jag för min kreativa sida överhuvudtaget och hästar.

Vänner, familj är väldigt viktigt för mig också. Hur mycket det än kan verka som om jag inte vill veta av er. Eller höra av er igen. Ibland orkar jag helt enkelt inte med social kontakt.

Men vi listar upp några passioner:

Fotografering

Vänner & familj

Hästar & ridning

Djur

Snowboard och slalom, även om det kan bli lite av det då och då.

Webdesign (önskar att jag kan få lära mig mer om det och täcka större områden)

Design över huvudtaget

Mina fritidaktiviter

Det finns så mycket och det kommer säkerligen så mycket mer. Medan vissa saker dör bort så kommer nya in.

Klickbara miniatyr bilder som passar till inlägget

Baka kaka?

Jag blev riktigt sugen på att baka något men jag kan inte bestämma mig  för vad! Träligt! :{

Louise ok jak er rantdom

Vi låter som zombies i telefonen. WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRHSH!

Dag 6 - Min dag i detalj

Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde... Men jag kan trösta er med att räkna upp det jag minns från lördagen sen kör jag dagen idag också (onsdag).

I lördags steg jag faktiskt upp relativt tidigt. Mamma och pappa skulle iväg på någon heldags dans så vid halv nio kommer väl pappa in och letar efter något i mitt rum. Det hör jag. För han låter så våldsam när han öppnar dörrar och klampar omkring. Kanske var det meningen?

Men jag tvingar mig själv att försöka fixa en sovmorgon. Det gick väl sådär lagomt bra. Han ropar i alla fall efter min pormask och finn medel till mamma och undrar vart jag har det. PÅ BADRUMMET tänker jag men som sagt. Jag ska sova åtminstone en stund till. Så jag ignorerar honom och låter mamma svara eller han leta. Hur det blev vet jag faktiskt inte.

Sen lyckades jag väl somna om tillslut. Men, ändå så vaknar jag typ 09:12, utan att riktigt veta det då. För jag kliver upp och tror att klockan är typ mitt på dan, elva eller närmare tolv eller så. Förvånat ser jag hur klockan visar 09:12. Inte en chans liksom? Men jo, upp med mig och chatta en stund på datorn och lyssna på musik. Sen åt jag frukost, hederlig fil med lite flingor. Ingen jätte nyhet men funkar. Och ett päron på det, jag är beroende av päron när det finns hemma.

Hela helgen makade på i seg takt, jag klickade in på facebook för att se om Linus som jag ska filma inför han musikvideo hört av sig, men icke. Bara och vänta och se om han vill fixa det denna helg? Jag loggade helt ärligt in på bloggen och kollade lite kommentarer men hade ingen lust till blogga. Det var min seg lördag och orkade helt enkelt inte formulera några inlägg. Några svar på kommentarer och sedan vidare att läsa mina favorit bloggar på bloglovin. Trevligt som alltid! {♥}

När dagen tickat på slöat framför datorn, gått ut och njutit lite av vädret, och duschade en sväng o.s.v. Så började kvällen ta in. Och jag kände mig faktiskt riktigt hängig. Halsen värkte på ett konstigt sätt, svårt att svälja och så. Hoppades på att slippa att bli sjuk. Så resten av kvällen spenderade jag med att kolla i kapp på ponny akuten. I think it was at the saturday? Eller har jag beskrivit hela söndagen nu!? Spelar ingen roll!


Nej ni fick helt enkelt nöja er med bara lördags (om det inte blev söndag jag beskrev?!) beskrivningen. Annars får ni ett meterlångt inlägg och jag tror vi hoppar över det. ;}


Ett sms som gör en glad



Ibland får man sådana där trevliga sms som kan innehålla allt från en gullig komplimang till om att det finns en överaskning som väntar där hemma. Och det var ju sistnämnda där som jag fick i skolan i fredags, eller torsdags? Av mamma i alla fall:
"Kolla på ditt skrivbord när du kommer hem. Hoppas det passar. kram <3:)"

Då blir man ju jätte förväntansfull och vill hellst av allt springa hem och kolla direkt
men jag fick vara tålmodig och vänta tills jag kom hem istället. Och the surprise was... A FOUNDATION. Och inte vilken foundation som hellst utan den bästa som finns, enligt mig.

Har aldrig använt denna innan men kan säga att den är bäst. Man känner sig inte påkletat med tungt smink i flera lager, lätt, len, doftar neutralt, håller sig bra en hel dag och täcker fin fint alla röda partier i ansiktet! Mattar också ner mörka-jag-har-sovit-alldeles-för-lite-ringar under ögonen. Så spring till närmsta kosmektik och köp en likadan i din färg! :} Dessutom har den inte den här fula rosa tonen i heller, så man ser inte ut som en brun-orange-rosa gris i ansiktet.

Super awesome foudnation. {♥}

Tack och tack!

Godmorgon btw, !

Jag vill bara tacka så jäklans mycket för att ni läser min blogg och följer mig på bloglovin, vad sägs om en till internet puss!?

Goodmorning afternoon my dearest readers

Glömde bort att det inte var morgon där ett tag, haha! Smart cheyy.

Godeftermiddag på er, var ett tag sedan jag kom hem från skolan nu men i alla fall. Har softat i soffan sedan jag kom hem. Mysigt, bara jag som älskar TV4 fakta eller vad det nu heter? awesomeness. typ. ;} Imorse klev jag ut i snöstorm och dold is under ett snötäcke. Det blev inte bra jag ramlade på knä och det såg typ ut som om jag körde en sådan här rocker slide grej på knäna när man slänger sig på scenen ner på knä och glider, ni fattar? Haha, mina nya mysbyxor :‹ Soft fredag med mysbyxor t-shirt, som jag förövrigt alltid lyckas spilla mat på VARJE gång jag har den på mig. En oturs Hilfiger? Troligen!


Dag 5 - Min kärlek

Jag vet faktiskt inte, jag har känslor, det har jag, men som sagt jag vet inte...

Senast var det ju Adam, but that's over and out.

A green candle lights up my room, lights up my life

Pluggande i mysigt rum

Kemiprov

Imorgon är det kemiprov då, så jag sitter och pluggar mina egna awesome anteckningar. Fattar så mycket lättare om jag får skriva om det som står i boken så jag fattar själv och sedan få bekräftat från en lärare att mina anteckningar stämmer. gr34t!

WOW GIRL

Ska antagligen spela lite wow med Adam nu, haha. Oh noes, ja jag spelar faktiskt wow ibland och med denna sanning kan jag tillägga att jag är sämst på det och så får ni ju gärna titta in denna awesome video från dunderhumor. Haha kärlek ♥

Dag 4 - Det här åt jag idag

Det här måste vara en av de mest intressanta inläggen i 30 dagars listan ;} Men here we go!

Frukost: Mjölk och flingor, frukt.

Lunch: Pannkakor

Mellanmål: Päron

Middag: Panbiff, potatis, brunsås och världens godaste kokta grönsaker!

Bild kommer när jag fotat en passande...

Dag 3 - Min syskon

Ledsen för att missade det där inlägget, är inte van vid att jag har den där listan att köra med...

Jag har bara ett syskon, eller bara och bara, jag älskar honom lika mycket för det. Jag har en lillebror på snart 12 vårar. Pontus heter han. :} Pontus och jag har alltid varit som bästa vänner för varandra. Vi har aldrig haft de där stora syskonbråken som de flesta Svensson familjer brukar ha. De mest elaka jag gjort mot honom, i yngre dar, var väl att försöka trampa på honom när han var plutt och en annan gång slå honom i huvudet med en leksaks gryta.

Finalisterna i fototävlingen

Innan jag presenterar finalisterna i fototävlingen måste jag säga att det var SJUKT svårt att välja. Alla var så grymt duktiga så jag önskar att jag kunnat ge något pris till er alla. Men tyvärr går inte det. :'{ Här är i alla fall finalisterna och dess motiveringar om de hade lagt till någon.


REGLER FÖR RÖSTNING:

- En röst på sig själv
- En röst per IP adress, JAG KOLLAR. Du kan alltså bara rösta en gång
- När du röstar, ange ENDAST nr på bild tack.
- Ska du kommentera min blogg? Var god och gör det i ett annat inlägg, puss!


Nr 1: http://carolinehofer.blogg.se/

hrj :) xxD  awesome!!

Nr 2: http://pudelbaver.blogg.se/ - "Temat på fototävlingen är vinter. Eftersom jag är utomlands och heller inte har några vinterbilder så fick jag lov att skicka en bild på min "vinter". Så det här är min vinter utomlands med varma 30 grader!"


Nr 3: http://carolinausa.blogspot.com/

Nr 4: http://ljnfoto.blogg.se/


Nr 5: http://kajssaf.blogg.se/ - "Denna bilden förmedlar vinter för att grenen har frost på sig och det är så härliga kalla färger. :)"

Nr 6: http://johannafyra.blogg.se/


Nr 7: http://alafoto.se/

Nr 8: http://ssandraess.webblogg.se/



Nr 9: http://tarakkamaki.se

(http://jonna.tarakkamaki.se)

På väg för FILM!



Påväg nu då, snart i alla fall. Linus hämtar upp mig och så bär det av till dåd platsen där händelsen ska inträffa...
Nej nu lät det som om vi skulle mörda någon. Men jag ska spela in en musikvideo! Dock är vädret the worlds most worst så jag hoppas på att det blir bra. För... ute ser det inte bra ut! :{

Håll tummarna ? OKEJ?!

Dag 2 - Min första kärlek

Haha, jösses. Den första jag själv kan komma ihåg (mamma är ju lite av experten när det gäller småtting åren) så måste det bli Martin som kammar hem den platsen. I förskolan så var ju alla tjejer kära i Martin. Jag kommer ihåg när Calle, Martin och Erik tog trampcyklar ur förrådet och kopplade på flera vagnar som man kunde sitta på och åka runt med och frågade vilka tjejer som ville åka med. Martins tåg var överfullt, Calle hade nog en tjej med sig och Erik kunde inte för i all världen förstå vart Martin fick tag på alla tjejerna. Själv stod jag och tittade på vågade inte åka med någonstans. ;} Nostalgi... Det var ordet!

Dock var min absolut första riktiga kärlek Adam, och det visste ni nog sedan innan. :}


Klassfoto i första ring

Godmorgon

Godmorgon people, idag är det go dag för vi börjar som vanligt inte förän 09:45 that's kinda GREAT.