The big avslöjande


It's true! Jag Linnea, har gått och blivit med iPhone. Det var i fredags som pappa kom hem med skönheten till mig. Först var jag i chocktillstånd, fattade liksom inte. Sen hade jag ångest ändå tills i tisdags då vi fixade iPhonen. Klippte kortet o.s.v. Så ja, jag är numera iPhone ägare!

Så nu mina kära vänner så får ni tipsa mig om era favorit appar, spel, verktyg m.m!
Min favorit app just nu är Robot Unicorn attack, hihi...

NU KAN NI RÖSTA


Jag blev en av de lyckliga finalisterna i AMELIAS FOTOTÄVLING, och nu kan ni alltså rösta på mig!

Allt ni behöver göra är att gå in på hennes blogginlägg med finalisterna och skriva en kommentar med texten:
Jag röstar på nr 3!

Eller liknande! :}

OBS, BARA EN RÖST PER IP ADRESS (per dator) TÄNK PÅ DETTA, DET ÄR MYCKET VIKTIGT!

RÖSTA HÄR

[Fototävling] - Härliga vitsippor

Nu är det dags för mig att delta i en fototävling igen, gud som jag letat, var verkligen tävlingssugen. Temat för denna fototävlingen är Natur och därför valde jag denna underbara längtansfulla vitsippebilden. En stark favorit hos mig faktiskt.

Tävlingen håller Amelia i och vinsten är en länkning i menyn med bilden också i en månad.
Vill du delta? http://amelia.blogg.se/2011/march/fototavling.html#comment

Så ni får jätte gärna rösta på mig sen
om bidragen blir tillräckligt många. Om det inte blir tillräckligt många väljer hon vinnare. Men återkommer om det! :}

Omstart

Måste göra omstart för att jag ska orka fortsätta med bloggen, så ny design behövs även bild på mig. Ska nog ge mig ut i vårvädret, trots lite mulenhet, med min brors hjälp kan jag till och med få en ny header. Vad gör vi? Nu kör vi!

Stickat är skönt och snyggt


Ja jag har utväxt, det är för att jag håller på att sparar ut håret, så, det är lagomt snyggt alltså ;)


Det blev alltså denna stickade tröja som är på bild
, skärpet även det på bild och ett gulligt blommigt linne. 370 kronor totalt, eller ja 367 för att vara exakt.

Ö-ö-ö-örebro

Lite små segt på bloggfronten I know. Men nu ska jag anstränga mig lite!
Idag ska vi till Örebro för att kolla på en förtidig födelsedags present till min bror, käka och så shoppa lite antagligen. Så får se om jag kommer hem med något kul! Jag hoppas på det för det finns verkligen inga kläder i min garderob längre. Även fast den är överfull... Men jag är verkligen jätte dålig på att plocka ur plagg. Tänk om jag senare inser att FAN den tröjan hade jag velat haft nu? Det funkar ju inte :( Kanske får ta och plocka ur kläder och lägga dem på vinden? Hihih...

Vet i alla fall att vi ska plocka hem några Baslinnen och jag vill gärna ha en till sådan där Gina munkjacka som jag har i grått och svart. Jätte sköna och jag vill ha en till att ha i stallet. Sen ska jag kolla på present till Erika också. Och ska försöka få med mig en pälsglans hem också... Men då måste jag tvinga mamma åka till Hööks eller Till häst, vi kommer ju vara i stan.

Okej men vi hörs sen! :D Nu ska jag kolla mitt kamerabatteri som har laddat i över ett dygn...

Utan dina andetag





En helt underbar cover på Utan dina andtag av Kent. Förövrigt är detta en av bokeh bilderna jag fotade när jag fotade armbanden. Alltså detta är mina armband... I bokeh form!

Bortglömd tjej?

Sitter här hemma och har väntat, och väntat, och väntat, och väntat... Men ingen dyker upp? Skulle ju följa med till stallet idag. Men naj, här blir man minsann bortglömd. Stackars lilla mig...

Fjärrutlösare till D3100 YES!

Googlade och hittade en tråd i Flashback forum där någon efterfrågat en fjärrutlösare till Nikon D3100! Och oh yes äntligen har de externa kommit. Måste fråga mamma om jag får beställa nu.

Fjärrkontroll/ -utlösare Meike Trådlös fjärrkontroll N3

 

Inspererad

Det ordet stämmer så bra, en av de största insperations källorna för mig är Cornelia, Emelie, Michaela, Marcus & Mikaela.

Och nu har jag surfat runt och spanat in bilder, designer, massa foto och redigerings tips och är redo för nystart. Behöver bara bestämma mig ang. nytt bloggnamn.

Slänger in en bild på mitt öga som jag fotade för några veckor sedan men aldrig publicerat.

Nitar och berlocks

Nikon D3100

Ett ljus för Japan och alla de drabbade. ♥


Låter rubriken och bilden tala, men kan tillägga att det är så jäkla hemskt.

Längtar som attans!


Jag längtar efter ridlägret som tusan nu, och Yakari såklart!

Grattis du vann just priset för Årets sämsta bloggare!

Tack...

Nej usch och fy skäms på mig. Måste verkligen ta tag i det här nu. Bloggen måste i alla fall renoveras. Vad sägs om att börja med en ny design? Så får resten stå som en fråga. Nytt bloggnamn? Domain? Nä gud vet vad. Vi får se hur det blir. Ny design ska komma snarast så min blogglust kommer tillbaka. Jag blir nästan ledsen över att jag inte bloggar för er. Ska gottgöra er på något sätt. Jag vet inte vad jag ska ta mig till riktigt.

Har ångest över den där fototävlingen också. Helst vill jag bara glömma bort den, som om jag aldrig gjorde det där. Har sett att det förekommit röstfusk m.m. har iaf tagit bort de rösterna då. Men usch jag blir så trött på det här. Nästa gång jag gör en fototävling ska jag sätta upp en poll som är begränsad så en IP adress bara kan rösta en gång. Så behöver jag inte gå igenom 15 sidor med kommentarer och kolla verenda IP adress. Hör ni hur jobbigt det låter?

Kan i alla fall dela med mig utav de senaste tillagda låtarna på min spellista. Nya eller inte spelar ingen roll. Soundet, känslan och mest texten spelar roll för mig i en låt. Here we go, enjoy!

Free Fallin' (Live att Nokia theatre) - John Mayer

Gotta be somebody - Nickelback

Chasing cars - Snow Patrol

American Dream - Silverstein

Never Say Never - The Fray (Nej det är ingen cover på Justin Beav.. oj hahah Biebers låt.)

Bjuder på en längtansfull bild tillbaka till värme...

Herregud naturkatastrof! Tsunamin når hawa...

Herregud naturkatastrof! Tsunamin når hawaii vid tre tiden (am) Amerikansktid tror jag. Och en av tidernas största flodvåg når usa om ca 10 timmar. Så jäkla tragiskt. 2012 kanske händer trots allt?

Sanctum i 3D nu tjoho! :D

dsc00052 (MMS)

Sanctum i 3D nu tjoho! :D

Princess, She's like taken out from a children book

 

Som rubriken lyder så tycker jag att bilden är som tagen ur en barnbok. Detta är alltså min första, inte riktigt, men första illustration som jag lägger upp på bloggen. Hur jag har gjort är alltså tagit mitt ritblock, målat dit henne med en blyertspenna, fyllt i alla konturer med en hederlig sprit penna, tagit kort på bilden med Nikon D3100, lagt in bilden i Photoshop, fixat konturfärgen och pappret med Curves (kurvor) och sedan förlagt allt ihopa!

Fångad av illustrations stilen!

Sprang just på mitt ritblock och en blyertspenna vilket resulterade i att jag snubblade över illustrations stilen och fångades. Dock har jag inte den välkända utrustningen som många illustrerare använder (promaker etc. etc.) utan jag körde gamla heliga blyertspennan och fyllde i med svart spritpenna. Färgläggningen? Det fixade vi i photoshop. Vad det föreställer? En liten prinsessa. Insperationen? En historia pappa tog upp imorse om när någon av hans kompisars barn var här och lekte medan kompisen skulle låna något, och hur hela hennes hår blev superkrulligt och att hon såg ut som en prinsessa. Resultatet? Ni kanske får se senare ;)

The love between child and mother can't ever die

Nikon D3100 - ISO: 400 -  Bländare: f/5.3 - Slutartid: 1/640 sek - Brännvidd: 40mm


Var och åkte pulka med mina kusiner och morbror och moster.
Och knäppte av ett antal bilder. Men gud vad förälskar jag blev i denna bilden. Känslan och ljuset. Älskvärt alltså. Ni kommer säkert få se en heldel till bilder. Kommer nog ladda upp någon video också.

Söndags underhållning?

Jag funderar på vad jag ska göra under denna vackra söndag. Och då fick jag snilleblixten! Varför inte gå och fota Abbe och Emil idag? Hoppas det går. Om ni inte redan visste det så är Abbe och Emil mina kusiner. Och jag har fortfarande inte fått chansen att ta några super bebisbilder på Abbe. Och inga syskon bilder heller för den delen. Så nu jäklar :}

Snyggaste bilden från Abbes dop, HAHA, kan fortfarande inte sluta skratta ;}

Ångest... Total renovering?

Jag vill så gärna totalrenovera min blogg nu. Samtidigt som jag inte vill det. Jag vill byta design, byta bloggnamn och göra hela uppbyggnaden utav bloggen så mycket bättre än vad den är just nu. Men jag börjar nästan gråta vid tanken på att byta bloggnamn och ha sönder mina kategorier (som jag vill kalla det när man tar bort och flyttar inläggen o.s.v.) HJÄLP och om jag byter bloggnamn vill jag ju ha kvar allt på den här bloggen. Alltså alla inlägg o.s.v. Men vilket namn ska man byta till då? Nästan alla namn är ju upptagna numera! Inte okej. Känner liksom att mylifeaslinnea, det är inte så unikt som jag önskar. Det är ju hur många som helst som kan och har gjort samma sak med sitt eget namn. 

Hjälp mig ur denna röra!

Singel? Is it complicated? In a relationship? Married?

Satt och surfade runt på fejjan här alldeles nyss. Och det är ju helt sjukt vad mycket man kan få reda på. Tre stycken förhållande status uppdateringar sen ungefär midnatt. Från tre stycken personer. Det är ju nästan sjukt vad man kan få reda på genom facebook helt unbelievable. Mina reaktioner nu var ungefär nu var väl:

- Nej! :'{

- WHAT?!

- Already knew, aw ! :}

Några saker du kanske inte visste om mig



Måste få skriva av mig lite nu...

- Jag hatar när folk skriver /care och dylikt. Det är något av det värsta jag vet.

- Kbry, K o.s.v. många känner säkert till utrycken, är precis som /care utrycken. Något av de värsta jag vet.

- När personer försöker provocera mig.

- Jag älskar att ha sådan fruktansvärt dålig humor.

- Jag vill ha allt på en gång för det mesta.

- Ke$ha har mitt absoluta drömhår.

Looking at all the other blogs

Har surfat omkring p bloglovin nu, gud alla mina favoriter är så awesome. Uppdaterar jätte bra så kommer jag utan blogglust. Men tror jag kan veta vad problemet är.. Min design! Jag brukar alltid tappa blogglust när jag tröttnat på en design. Och det verkar ju vara så att jag inte är så pepp på bloggen just nu? Måste ta tag i bloggdesignen someday nu då så den blir ny och fräsch. Men då måste jag fota vårbilder. Vi får se när det blir av!

Bjuder på en av jordens sämsta bilder!