How to be a heartbreaker

 
Gud, vad dåligt jag bloggar just nu haha. Egentligen beror det väl på att jag fotar så lite just nu, har inte varit iväg någon speciell stans. Och när jag varit det har det varit så spontant att jag glömt kameran. Var hos mormor och morfar i Torsdags till i Fredags. De fick hämta mig på stan pga jag var rädd, 6 konstiga killar som tyckte det var lugnt att spotta ut kommentarer till mig skulle på samma buss som mig så jag ville inte åka med den hem. Hur som helst, det var bara in och hämta badkläder och sovkläder och åka igen. Önskade jag hade haft kameran för solnedgången på Fredagkvällen var så fin. Nattbadade med min fina kusin i mormor och morfars pool. Vet inte vad jag ska göra när hon flyttar i höst, och bara är hemma på helger.
 
Och ang. rubriken, sitter och har How to be a heartbreaker med Maria and the diamonds på repeat just nu. Så braaa.
 

Töntgifs & tävling

 
Jag är med och tävlar hos radonhalt.blogg.se om ett par svarta Wayfarer-solglasögon i samarbete Brillor.nu. Läs mer om tävlingen och hur du är med på http://radonhalt.blogg.se/2013/july/tavling.html.
 
Jag var ju tvungen att hitta på något bildaktigt till det här inlägget som hade med solglasögon att göra. Orkade verkligen inte dra fram kameran och fota något så jag gjorde några töntgifs i brist på annat. Hoppas era ögon inte förblöder, gud är nästan redan trött på att titta på mig själv nu haha...

Hundvakt

 
Idag är jag mycket glad för imorgon ska vi vara hundvakt åt den här sötnosen, Kaija (har faktiskt ingen aning om hur de bestämt att stavningen ska se ut men jag gillar den stavningen så det får vara så haha). Samt att senaste avsnittet av Pretty Little Liars kom ut i natt så har massor att roa mig med. Samt jag varit effektiv och städat mitt rum och tv-rummet. Work flow!
 

Turquoise water

 
Två bilder från vårt första besök i Hargebadet den här sommaren, då hängde vi en stund vid hopptornen och där var det en brygga av något slag.

Påtal om något annat, idag vaknade jag av att Louise smsade sin klasslista så jag gick och letade upp min också. Så nu har jag koll på vad alla heter, eller ja jag vet inte direkt vem som är vem. Men det är i alla fall jag och en till Karlskoging i min klass. Haha Louises och Veronicas klass är 7 st totalt och vi är typ 24 tror jag.
 

Oskar Linnros

 
Var ju på Putte i parken i lördags efter Storfors fair som ni som följer mig på instagram och twitter kanske minns. Hur som helst, jag hade 4 dagars pass som pappa lyckats få billigt av någon men orkade ändå bara gå en av de tre dagar jag hade möjlighet. Så jag var där och såg Oskar Linnros. Eftersom jag är väl medveten om Johannes kärlek till Oskars musik så köpte jag med ett ord från Oskars låt "Genom eld" som han dessutom signerat, och den här bilden skrev jag ut åt honom. Kolla in det här.

Och han var verkligen jättebra, hans band också för den delen. Sådant härligt drag och feeling. Den grövre halskedjan som ni ser på bilden gick av under konserten han kommenterade det med "Ja för vem skulle ana att min halskedja för typ 40 spänn skulle gå av?!". Älskar artister som erkänner att de inte äger en hel förmögenhet och spenderar dem på svindyra saker osv. Förra året var det Kapeten Röd som tog hem priset med sin "Köp mitt nya album på iTunes! Eller så laddar ni bara ner det på Pirate bay, tack för att ni kom!"
 

Strandvisit

 
Var på Hargebadet igår med mamma, pappa, lillebror, moster, kusin och mammas kompis. Tog med mig kameran för att utnyttja den låga solens strålar mot kvällen om vi stannade så länge och det gjorde vi. Som jag skrev på twitter: "Vet nu hur jävla underbart det är att ligga nästan helt själv på hela stora stranden med kvällssolen i ansiktet och en svag bris?". Så himla klyschigt, men fy vad underbart det var. Hade kunnat sovit på min filt i bikini med en sarrong över mig hela natten. Mådde verkligen så bra i den stunden. Sen fick jag ju underbara bilder precis innan vi begav oss till bilen. Helst hade jag stannat lite till och varit med om The golden hour men jag har tyvärr en väldigt rastlös lillebror ibland. Hur som helst, helt underbart.
 

Storfors fair 2013




 
Hahahaha jag dööör, kolla illern på sista bilden?! Den var så himla söt. Långhårig och ville bara komma upp hela tiden.
 
Hur som helst, jag var på Storfors fair i år igen. Det är en miniatyrhäst utställning men det är även agility, förra året var det illerrace men nu var illrarna bara här ändå, en höna var med sina kycklingar, liten marknad osv. Det pågår under 2 dagar men helt ärligt är det ganska långtråkigt då de mestadels tar in hästarna, går ett halvt varv, springer ett halvt varv, ställer upp, granskas, prisutdelas. Och det var 117 sådana klasser den här gången så vi var bara där en av dagarna precis som förra året! Har fler bilder men redigerar lite allt eftersom jag har lust och tid så de dyker nog upp fler hästbilder här på bloggen snart!

Här & här finns det bilder från förra året, verkar inte som jag bloggade några bilder precis efter utan de har tittat ut från arkivet i efterhand, jaha så kan det vara.
 

Are you gonna age with grace?

 
Tänkte göra en sådan här rolig lista i brist på annat. Lånade den av Johannes som i sin tur lånade det av Jocke. Så ni kan ju titta in hos dem också! Rubiken är en rad från en av mina nya favoritlåtar Oblivion - Bastille.
 

10 FAVORITER
Färg: Naturnära färger tror jag.
Mat: Subway omnom. Men annars grillat med bearneisesås!
Band: The Script
Film: Älskar romantiska filmer så just nu toppar Safe Haven. Ja det är Haven och inte Heaven.
Bok: Usch har inte läst en bok sedan typ vintras haha. Men den jag läste på engelskan var ganska bra. Northern Light tror jag den hette.
Sport: Ridsport!
Årstid: Hösten, förut var jag inte så höstig av mig men har kommit fram till att jag älskar hösten nu. Vår är fint också!
Veckodag: Fredag!
Glassmak: Ben & Jerry's Chunky Monkey, himmelriket i en burk.
Tid på dygnet: Kväll/natt

 

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: Trött men glad.
Smak: Typ inget? Eller vad för smak menas det haha
Kläder: Shorts och en baseballtröja
Bakgrund: Obäddad säng och stökigt nattygsbord. (Ps, har alltid trott att det heter natthusbord?! Googlade och fick veta sanningen, mitt liv är en lögn)
Nagellack: Ett nästan helt avflagnat nagellack från Claudia Cosmetics i färgen nude
Tid: 19.48
Omgivning: Mitt rum
Irritationsobjekt: Min ihärdiga huvudvärk, två dagar är mer än nog.

 

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: Nej det kan jag inte påstå, eller ja de jag var tillsammans med var ju bra vänner innan. Men så är det väl alltid mer eller mindre.
Brutit mot lagen: Ja det har nog nästan alla gjort
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Hahahhahahaha ja, hela skolan visste det förutom jag själv. "MEN DET ÄR JU DU SOM ÄR MED I DEN DÄR REKLAMEN!!". Hade gått vidare i tävlingen "Sveriges smartaste barn" som gick på TV3 när jag var typ 10 kanske. Jag gick inte vidare från Stockholm dock men tydligen var jag med i reklamen i alla fall. Har letat som en tok för att kunna se den men icke, jag har inte den blekaste om hur den ser ut tyvärr.
Kysst någon du inte känner: Nej

 

 

2 VAL
Kaffe eller te: Kaffe
Vår eller höst: Men åh, kan inte välja älskar båda årstiderna.

 

1 ÖNSKAN
Träffa Johannes och Susanna. Få börja på mitt gymnasie. Vinna en miljon eller dylikt så jag kan köpa en riktigt bra kamera och mitt drömobjektiv.

The big announcement

 
Ni kan kalla mig estetare, för jag är antagent till It-design på It-gymnasiet. Glömde helt bort att berätta att jag varit där på sleepover med hela It-designlinjen och alla nior som sökt dit var inbjudna men vi var typ 5 st totalt. Så lägger upp bilderna från när vi var i stan och åt mat och sen fotade lite. Jag och några tjejer från ettan, det var mys! Bara jag som är fotoskygg lol så fotade en gruppbild på dem istället för att vara med hoho.
 

The Script

 
De var så förbannat bra. Jag grät och grät och så sjöng jag samtidigt, så det måste låtit förjävligt kring mig med andra ord haha! Eller ja... Det gjorde det. Det kan en av mina ljudinspelningar bekräfta. Men jag är så lycklig oavswett hur dålig sångare jag är. Har nog aldrig insett hur mycket deras låtar betyder för mig som då. Och herregud när han bad oss ringa upp våra ex och han tog en tjejs telefon upp på scen. Och typ 3 plektrum kom vid oss men min hjärna var helt kortsluten så jag inte ens reagerade för en alla nästan satt på marken och letade efter dem. Vår så nära på att jag fick tag på ett. Orkar inte skriva hela min novell som jag skrev på instagram, men om ni letar på den översta bilden på min instagram kan ni läsa mitt känslorus (@limecrime heter jag däär). Uppskattar om ni inte använder bilderna utan min tillåtelse också tack! Brukar alltid poängtera det kring mina artistbilder då Paramorefotot och Petterfotot har blivit tagna av diverse människor.
 
Världens bästa band.
PS. JAG RÖRDE HONOM, JAG RÖRDE DANNY AAAAAAAAAH

grönalund

 
Var på The Script på grönan så jag fotade lite från den fläcken jag och Emelie satt på i 6 timmar. Den översta bilden är dock från Ålandskryssningen men den platsade ju fint här.