Avslutning i stallet

 
En sista gång, tänker jag när jag går omkring i stallet och väntar på att vi ska rida. Fast det är såklart inte en sista gång jag kommer tillbaka hit så fort jag får chansen. Jag växte upp här. Blev den personen jag är här. Det kommer aldrig vara en sista gång även om det kanske kommer gå 2,5 år innan jag kommer tillbaka hit igen. Men troligen är jag här så fort jag får chansen när jag är hemma. Älskade älskade stall och ridskola. Min fina Ringla. 
 
 
Vi hade vår sista ridlektion för denna termin och jag och min grupp hade bestämt oss för att ha en "AR" (läs: After Ride) med massa maaaat och vin tillsammans. Även om alla inte kunde stanna så blev det så mysigt. Och min "sista" ridlektion gick toppenbra också. Var så nöjd och glad med Ringla som skötte sig exemplariskt. Och vi som alltid matar hästarna efter våran lektion fick idag istället släppa ut dem i hagen för att gå ute på natten, lite förberedelse inför sommarbetet som dem gått ut på nu. 
 
 
 
 
Och vi hade huuuuur mycket mat som helst haha!
 
 
 
Det var en sådan himla bra kväll! Jag njuter när jag är i stallet och umgås med mina gruppkompisar. Vilka fantastiska människor jag har turen att träffa och omge mig med. Massa samtal, historier och upplevelser som delas. Det är lite fördelen med att man är en grupp med många personligheter som träffas en gång i veckan vi har ALLTID något att prata om. Och alltid något roligt. Tack hörni för att ni varit världens bästa ridgrupp!
 

En mysig midsommar

 
Jag törs nog säga att jag haft den myyysigaste midsommaren. Började med den traditionsenliga midsommarlunchen och jag gjorde ett litet blomsterarrangemang till min lillebror av dem blommorna som inte hamnade i min krans. Tvingade honom att ta bilder. Försöker även övertala honom att byta facebookprofilbild men han bara himlar med ögonen. DET ÄR JU JÄTTEFIIIIIINT!!!
 
Sen bar det iväg till jobbet på Ica och det gick mycket bättre än vad jag kunnat tänka mig. Ni som jobbar i butik vet hur det är på högtider det är kaaaaaos i hela butiken och man är helt matt i hjärnan när man kommer hem. Men det var förvånansvärt lugnt i butiken vilket såklart var jätteskönt. Vi kunde stänga i god tid trots att vi skulle stänga 4 timmar tidigare än ordinarie öppettider. Wiho!!!
 
 
Sen skyndade jag mig hem från jobbet packade påse, väska och kylväska full med alla grejer jag skulle kränga med till Hallsberg. Fellan skulle vara kattvakt åt Idas katter och det lät typ som det mysigaste jag kunnat tänka mig hitta på en midsommarkväll så jag ville vara med. Vi lagade supergod mat som jag la upp jättefint på tallriken för att ta en fin bild på men jag glömde av mig och åt upp det så ni får helt enkelt överleva utan den hahahaha.
 
 
Och hallå!! Det är dem mysigaste gosigaste goaste katterna jag träffat någonsin typ, nu kommer det en trehundra bilder på katter, aaaah!!!
 
 
Vet ärligt inte hur många gånger jag bara kved "NÄÄÄEEE mitt hjärta går SÖNDER. Herregud hon är så söt jag kan inte titta på henne?? Måste skaffa katt det första jag gör när jag pluggat klart". Herregud jag är så kattkär så klockorna stannar. Och jag blev inte ett dugg ledsen när den här gosan hoppade upp och skrämde mig när jag vaknade bara för att hon ville ligga bredvid och bli kliad på magen och under hakan sådär vid 9 tiden. 
 
 
Hur goooo får man vaaaa dåååå, herrejösses
 
 
Varsågod för att ni dog kattdöden och tack Ida för att jag fick träffa dina gosisar. Och fellan för en mysig mysig kväll och jättemycket skratt.

Vecka 23 | 2017

Jag tänkte försöka köra en ny grej på bloggen eftersom det nu kommer börja hända en del i mitt liv. Veckosummeringar! Vissa mer utförliga än andra, typ som denna veckan!
 
 
 
 tränade med PT-gänget på gymmet. Firade nationaldagen med Mimi och Veronica hos Mimsan i Nora. Klippte hennes hår och vi surprisestädade hennes lägenhet medan hon var på jobbet. 
 
 
8 JUNI | En helt sjukt grej som jag redan skrivit om. Men jag kom ju för TUSAN IN PÅ MIN DRÖMUTBILDNING. Är både jättetaggad och jätterädd. Har tackat ja till min plats och söker boende för fullt men jag har 2 på tråden så det känns bra. Jag måste bara kolla upp mitt CSN men det är en helt annan historia. 
 
.  .  .
 
9 JUNI | Jag jobbade stängning på jobbet och när jag slutade hade mamma skickat ett sms och frågade om jag kanske hann köpa med ostbågar hem. Vilket jag inte alls hann den kvällen så jag bestämde mig för att åka till Statoil direkt efter jobbet för att köpa ostbågar och Cola Zero (det bästa som finns på denna jord, colan alltså).
 
Men när jag är påväg tillbaka till porten med colan och ostbågarna i högsta hugg så ser jag Johans bil stå parkerad vid Veronicas farmors gästparkering på andra sidan gatan och jag börjar fundera på vad han gör hos mig. Och när jag kommer in genom dörren så ser jag Veronicas skor och möts sedan av detta i köket!! För att dem ville fira mig och min antagning till skolan, bästa bästa!!
 
 
.  .  .
 
Merim, Verran, jag, Mimi & Felicia
 
10 JUNI | Och för att fira att vi tog studenten för exakt ett år sedan (något jag fortfarande inte bloggat om eller lagt ut bilder vilket är helt sjukt) så gick vi ut på Satin i lördags. Och herrejösses vad jag längtat efter det! Finns inget mysigare än en plocktallrik och rosévin och att sitta och prata med dem bästa människorna på jorden. Jag är så tacksam så tacksam så evigt tacksam för mina vänner.
 
 
11 JUNI | Jag som kom hem och somnade vid 4-tiden efter vi varit ute vaknade först vid 13-tiden och det kan jag lova var lääääängesen hahahaha. Sen tog jag en kaffe och lunch med Erika på Pumphuset. Så glad att det var något mer fik öppet än mitt jobb för jag hade inte lust att fika på jobbet när jag ska vara ledig heheeee. Och sen det MYSIGASTE!!! Vi åkte upp till hennes pappas hus där hon har sina kaniner och grannens katt hängde med oss. Det regnade på ett sådant sätt så det kändes som det "brusade" mot huden. Små små små och jättemånga droppar.
 
 

Antagen (sökes boende!)

 
Något heeeelt sjukt har hänt idag. Och det är att jag fick mitt antagningsbesked. JAG ÄR ANTAGEN TILL UTBILDNINGEN BILDBEHANDLARE PÅ FOTOSKOLAN STHLM!!!!
 
Söker därmed bostad och vill ni läsa mer om mig och mindre om vad som hände när jag läste mitt antagningsbesked så hoppa ner till nästa bild ♡
 
Läste det exakt 15.26 då jag öppnade min email och tänkte att jag bara skulle se ett mail från skolan, men behövde öppna det för att se beskedet. Ni vet sådär som i amerikanska filmer när huvudpersonen får sitt kuvert från college och sitter och stirrar på det i minuter innan personen öppnar det eller ger det till en familjemedlem för att öppna. MEN ICKE!! I förhandsvisningen stod det tydligt "Hej Linnéa! Du är antagen till utbildningen Bildbehandlare, Stockholm." Där stod det bara rakt upp och ner. Jag sa ingenting till någon på över en timme. Låg i sängen och stirrade på mailet. Vem ska jag berätta först? Hur? Vad ska jag göra egentligen? Men tillslut gick jag till mamma och visade mailet och så började jag gråta, hahaha. Sen ringa pappa och sen har jag faktiskt lyckats vara tyyyyst hela kvällen. Förutom på gymmet med min PT-grupp då men annars så. Sen började jag stortjuta igen när jag skrev till mina tjejer. FYYYYtusan vad jag kommer sakna dem. 
 
 
Så nu ska jag flytta till Stockholm och börja plugga 28 augusti. Men jag söker ett boende att flytta in i. Så om ni skulle känna någon eller någon som känner någon and so on så får ni jättegärna dela vidare. Här kommer lite om mig:
 
Det betyder också att jag söker boende i Stockholm från augusti (och 2,5 år framåt, men jag tar så långt jag kan få). Gärna inom tullarna och hyfsat centralt då skolan ligger i Vasastan. En etta, eller om du söker en roomie, kanske inneboende hos någon äldre. Men kort och gott är jag öppen för allt till en början. Skolan börjar måndag 28/8 så det vore helt fantastiskt om jag kunde få flytta in veckan innan 21-27 augusti någon gång. 

Jag heter Linnéa och är 19 år gammal, fyller 20 i September. Jag tog studenten från IT-Gymnasiet Örebro för ett år sedan och jobbar just nu på Ica Maxi här hemma i lilla Karlskoga. Jag samlar energi på lugna hemmakvällar med serier, myskvällar i soffan. Festar otroligt sällan så jag gör inte väsen av mig på den fronten. Annars älskar jag mina hästar i stallet, tränar då och då, tycker smink är kul!! 
Men hela anledningen till varför jag ska till Stockholm är för mitt intresse för bild och fotografi. Det är också viktigt för mig att min familj och vänner kan hälsa på mig och ta en kaffe. 
DJUR- OCH RÖKFRI. Återkommer med maxhyran men jag tar gärna emot alla tips möjliga sålänge!

Om du känner någon som känner någon som kanske känner någon som har en lägenhet, har en friggebod, ett rum i ett garage, behöver en roomie, så skulle jag vara såååå glad om ni ville dela inlägget!