Summer feelings




Sommar känslor till tusen! Det är fruktansvärt härligt så man spricker nästan. Någon mer en jag som nästan skriker av lycka?!?! ♥ Nu kan sommarlovet komma i rusandes fart. Dessutom gick Fysik provet jätte bra. Så får vi plugga till Spanskan på tisdag och SO på Fredag. Så har vi matte prov och engelska prov efter det. Det rullar verkligen in prov nu. Men man hinner inte gnälla. Vädret och sommarkänslorna väger upp det jobbiga! Ibland leker livet alltså!

Självporträtt - 25/4-2011

Ännu en påskgubbe!

Är det en sjungande påskgubbe vi ser? En sjungande Emil? Faktiskt inte. Man skulle kunna tro att han står och sjunger någon senerad i mormor och morfars äppelträd. Men icke, i självaverket står han och ropar på Kicki (Kicki är Erik som jag nämde i förra inlägget om Abbe, eftersom vi redan hade en Erik i släkten när "Kicki" och Emma blev tillsammans så började Emil kalla honom Kicki) att han sitter fast med foten. Dock hjälpte jag honom med det "problemet", i själva verket satt han ju inte alls fast med foten. Utan det är väl bara skoj att luras lite tyckte Emil ;) Emil är ju förövrigt bror till Abbe!

Påskgubbe ala Abbe style

Abbe var såklart också påskgubbe på påskafton. Jätte söt var han men oj oj oj vad gnällig han blev ett tag där sen. Har aldrig sett en bebis vara så förtvivlad. Men så fort han såg mamsen så blev han lugn och fortsatte bara kippa efter andan. Inget kul att sova när det är moster som kör runt med en i vagnen. Nej, men pappa gick jätte bra att sova med om han körde vagnen. Så han somnade tillslut när Erik (pappa till abbe), Emil och jag gick ut och gick med honom. Jösses. ;)

Bloglovin' bloglovin

Har just surfat omkring på mina favoritbloggar hos bloglovin' (det måste vara en av jordens bästa uppfinningar?!?!) och så tittade jag min bloggläsar statistik. Jag är väldigt dålig på att kolla den men gjorde det idag. Och har faktiskt fått en ny följare vilket är jätte kul! Välkommen till min blogg hoppas du trivs! :) Alla ni som fastnar för bloggen får gärna titta in där och följa mig. Klicka bara på knappen i rubriken!

Film och juice

Nu ska jag se film och dricka juice, funderar på att poppa popcorn också.

Bilden är tagen i ett upplyst rum av taklampa sedan fotad med motljus från min skrivbordslampa som ligger ner och lyser snett uppåt på glaset bakifrån. Fokuserade på glaset, hade självutlösare och med andra handen fyllde jag glaset med juice. Redigerade bort fula fläckar.

Outfit ala Påskafton

Ut och sola var det ja

Tänkte precis gå ut och sola igen, förut hade jag ju t-shirten på mig så tänkte byta om till bikini. Först hittar jag inte ens bikinitrosorna och har fortfarande inte gjort det, sen provar jag toppen och den är för liten?! Eller den ser jävligt förliten ut, haha! Attans alltså. Vågar man sig ut i alla fall?

- Arkiv bild -

Stora bilder till bloggen

Som vi alla blogg.se användare vet så har blogg.se en maxbredd på bilderna vi kan ladda upp och den är 1000px. Men ibland kanske vi behöver ladda upp större bilder än så? Bakgrunder kanske? Då går det ju inte att använda blogg.se's filuppladdare! Då använder jag själv www.yey.nu en jätte bra sida för att ladda upp dina filer snabbt och säkert.
Det är lätt använt och svenskt.

Du kan alltså ladda upp vilka filer som helst från din dator på yey.nu. Varför du behöver ladda upp dem är förståss din ensak.

Men surfa in på yey.nu nästa gång du kanske ska ha en ny bakgrund på bloggen!

Jag utmanar just DIG

Har ni sett reklamen om läkerol tuggummina. Jag provade och klarade det galant. Nu utmanar jag DIG att mixa din favoritsmak så även du har chansen att vinna en iPad 2 och/eller 100 000 kr. Vågar du anta utmaningen?

Anta utmaningen här


Har du vad som krävs för att bemästra trollkarlen?

Glad påsk!


Glad påsk på er allihopa! Jag fotade lite blommor igår så en av påsklilje bilderna fick stå för dagens Glad påsk bild. Passade även på att måla en kyckling. Haha ;)
Jag ska göra mig iordning och så så ska vi på våran traditionella påsklunch hos mormor och morfar om en halvtimma sen är vi bjudna på middag i kväll.

Vad ska ni göra idag?

Abbe på besök

Jag och Mamma hade min lilla kusin Abbe på besök tillsammans med hans mamma Emma igår en sväng. Det var jätte trevligt och Abbe var grymt söt som vanligt. Gullis kusinen! ;) Sen filmade jag lite också, haha, han drack vatten och sprutade ut allting i värsta vatten strålen jösses vad jag skrattade!

Grillkvällen

Igår så skulle ju vi ha grillkväll, dock kunde inte de som vi hade tänkt ta med oss komma då de skulle få lite besök o.s.v. Så det blev jag, Louise, mamma, lillebror och hans kompis. Vi hade det rätt nice trots allt. ;)
Det var redan några från skolan där men vi var väl mest för oss själva förutom att killarna kom och sa Hej och så. David var på besök från London så de tänkte hälsa på oss med.
Annars grillade vi hamburgare och marshmellows, spelade lite fotboll, spelade kubb och Louise klådde mig på kortspelet stress två gånger! Men mysigt var det. ♥

Vi är rätt coola, eller...?

Segis tjej

Jag är så himla seg idag, ögonlocken trillar igen på mig snart. Även om jag är vaken till typ två på natten brukar jag itne vara så här trött. En kopp kaffe hjälpte inte heller. Haha, träligt läge! Men ska försöka bli pigg tills jag ska till stallet! Vi har ju ridning nu trots att det är lov och så har vi stalllov nästa vecka. Konstigt resonemang då alla i Karlskoga har lov nu. Har bara hört att längre in i värmland att de har lov nästa vecka? Ja ja, det finns säkert en tanke bakom det hela :)

Är jätte nöjd med designen fortfarande. Så glad i att blogga blev jag nu. Bilden i headern men kvistarna har blivit en av mina favorit bilder. Det blev så fint ljus i bilden och när jag redigerade lite i curves så fick den en himla snygg färg också! Funderar på att skriva ut bilden någonstans och sätta upp som en tavla. En canvas tavla? :) Frågan är bara vart vi ska ha den. Klurigt eftersom jag inte ser den passa in någonstans... Är fortfarande besviken över att jag inte fick ha helt vita tapeter i mitt rum. Då hade jag kunnat sätta upp den här inne! Nästa gång vi tapetserar om... (Det kan ta evigheter tills dess) så ska jag har vita tapeter i hela rummet och så är det bara. Nu kan jag skriva ett helt inlägg om varför jag ska ha vita tapeter, men vi hoppar nog över det ;)

Ni har väl inte missat flikarna vid headern? Det är Startsida, Om mig och Kamera + utrustning på flikarna. Än så länge så har jag bara skrivit klart Om mig inlägget. Har fortfarande Kamera + utrustnings inlägget kvar. Men det fixas när jag känner för det! Har dock hört att flikarna sett galna ut för en person. Vet dock inte vad det beror på? Ni kan ju lämna en kommentar om flikarna inte ser ut som ovanför för er!

Ny bloggdesign!

Nu är jag tillbaka här igen, det har varit jätte skönt med paus... men jag varnar er, kommer kanske inte vara jätte aktiv. Men jag blev gladare i tanken på att blogga nu när jag gjort en ny design. Det jag ändrat på är utseendet på kommentarerna, headern och bakgrunden hitills. Jag ska fortsätta förändra allt eftersom, har lite idéer kvar. Men det är påsklov och orkar inte spendera all tid vid datorn. I kväll blir det förmodligen en grill kväll!

Men senare under dagen återkommer jag med något/några foton!

En liten egobild från igår!