Karlskogafesten!

Nu ska jag dra till karlskoga festen med Louise vi hörs senare! :D


En osminkad Linnea, PEACE OUT ! ;)

I'm back!

Blev inte så många bilder för det blåste som fan coh solen sken inte....

MEN WTF! Nu är det massa sol >_ó Aja det blir ingen mer runda idag iaf. Men här kommer någon bild iaf!

















Lite sol fanns det (; Sen får man ju leka lite med sina skillz :D Ärligt det var grått och blåste så jag vet inte hur jag lyckades :o

Fotolust!

Har sådan fotolust att jag måste klä på mig och gå ut! Nu när det regnat finns det säkert något kul att fotografera! Snart tillbaka! Ska bara ladda iPoden först.

Musik + Fotografering = Linneas biggest happyface! ♥

Jag eriöst älskar bilden jag anmälde till fototävlingen ni vet?
Btw, ska jag vara med i en annan tävling! Det ska jag pyssla med sen..

Bild till tävling!



Jag anmäler denna bild till en tävling i sammarbete med Johanpixels webshop (klicka på länken!) hos Ninnis fotoblogg (klicka på länken för att komma till tävlingen).

Varför valde jag bilden?

Jo jag tycker bilden ger en mysig känsla av: Kusten, sommar, hav och den för mig välbekanta doften av saltvattens luft. Den väcker också fina minnen för jag vet vart jag tog ilden. Vilden tog jag, eller fottade jag när jag var på Resö på västkusten med min älskade pojkvän. Sen tycker jag själv att bilden är väldigt fin. Jag gillar motivet, båtarna som ligger och guppar i det salta vattnet, fiskmåsen flyger över himlen och skriar. Visst får man känslan av en riktig kust sommar?






← Pssst.... Bilden i HD (;

SH*T!

Regnet verkligen ÖSER ner :o

Skulle ladda upp en video men dumma youtube laggade :(

Update: Nu är videon uppe!

Den 20 juni 2010 Onsdag kl 13:02

JAHH! Vilken super rubrik. Ibland förstår jag mig verkligen inte på rubriker. Varför lär man sig aldrig att göra bra rubirker?


I alla fall....
Jag kunde inte sova inatt heller. Efter typ 20 minuter steg jag upp och satte på TV:n. Då kom mamma och höll mig sällskap och sa att det fanns Ben & Jerrys i kylen. Men jag lät bli att ta.
Okej jag erkänner det var dagens största lögn.
SWå jag åt lite Ben & Jerrys och tittade på TV i en halv evighet. Började med Djurräddarna i Phoenix, sedan 2 ½ men, Scrubs, Scrubs och till avslutning Sex and another city.

Sen gick jag och la mig i min säng igen. Men kunde fortfarande inte sova. Så jag läste en stund, sedan låg jag och verkligen försökte sova det gick inte. Efter typ 1 timme och 30 minuters läsande och sov försök så fick jag en snilleblixt. Det kanske blir mindre varmt om man lägger sig under fläkten?
Så jag tog 1 av mina 2 täcken (ligger på ett och använder ett) la det på min matta, tog 2 kuddar och säng överkastet, la mig på täcket med huvudet på kuddarna och överkastet över mig. Efter 10 minuter så  sov jag.

Tacka  vetja' takfläkten!


I alla fall (har det blivit ett ticks att jag skriver så?) så ska jag delta i en fototävling men vet inte vilken bild jag ska nominera. Så det sitter jag och klurar på nu.
Dessutom är det dåligt väder så man har en anledning till att sitta inne. Dock tror jag att jag går ut en stund iallafall sen.


Bilden får min söta kusin Abbe stå för :>

Men usch! Inte okej!




Satt på felsms.com och hittar det här! USCH!
Hur sjuk människa får denna lärare vara? Det är ju vidrigt. Usch. Fatta och få det svaret tillbaka. Personligen skulle jag inte vilja gå till skolan. Vilka sjuka människor det finns.

Och som min tolkning så är detta en tjej som hade skickat sms:et fel och vars rumpa hade blivit uttittad av en lärare. Antagligen en manlig lärare. Jag tycker det är sjukt och INTE ok. Håller ni inte med?

Knapped

Blir att åka till knapped med Louise sen ! Grymt kul kommer dampa sönder ♥


:D

*död* Illustrerat i en dryg timme.

Ja lite mer x_X


Men här är resultatet D:

© Illustrerat av Linnea O.

Skulle göra en hel serie till förra inlägget men orkade inte x.x

Så det blev så här.


Använt sig av:

♥ Pogrammet photofiltre
♥ Vanlig datamus

Absolut copyright på bilden! Jag blir aggresiv om ni tar den o.o Har steg för steg bilder på den med. Om det är så att någon itne skulle tro mig, att jag gjort den :o


Aja GODNATT! <3

My computer...

is scaring the shit hell out of me!

Jag satt inne på Jonnas blogg och kollade på en video. Precis när den tagit slut och jag fnissat lite åt innehållet, hör jag hur "Love me" med Justin Bieber börjar spelas i högtalarna. Jag klickar upp spotify och då har den startat av sig själv?! (Och för upplysnings skull ja jag har den på min spellista. JA jag har blivit drabbad av den såkallade beaver feavern!)

Dålig uppdatering!

IDag har jag uppdaterat dåligt. Har inte orkat idag ahr jag känt mig pysslig så har bara velat fixa och dola. Det ahr resutlerat i städat rum och vedstapling :) Ingen större blogglust idag. Ber om ursäkt.


Har reggat bloggen på Commo för andra gången nu :)


Reggad på Commo.se

Midsommar firande #2

Nu ska vi vidare till nästa midsommar firande. Det blir ju som sagt hos Gunilla.

Outfit: Korta ljusblå jeans shorts, nylon strumpbyxor, vitt tunika linne jsfn, Svart HM linne under, lack "jacka" från Kappahl, nit armband, halsband med en blomma som berlock. Bild kommer kanske senare :D

Vi cyklar upp till dem (;

GLAD MIDSOMMAR! :D

Godmorgon och glad midsommar på er!
Hur ska ni fira denna dag?
Själv så blir det vad det blir. Kanske cyklar upp till mormor och morfar på förmiddagen sen åker vi till Gunilla på kvällen.
Förra året kunde man hitta oss på Nordens Ark.

Sådär såg det ut då :o Det är jag till höger, hmm...
Mycket kan hända på 1 år....
EDIT: Fel av mig 2 år sedan (;



Iaf. Jag vaknade kl 04:41 idag och kunde inte sova, för jag höll på att dö av värmeslag. Så jag gick ut och la mig i soffan jag måste slumrat till för plötsligt var mamma och pappa uppe. Och jag såg att mamma ställde väckar klockan på 05:30 igår.

Iallafall har jag legat och halvsovit där en stund. Med TV:n på. Jag började titta på "Svampbob fyrkant - filmen ". Men somnade :( Någon mer än jag som fortfarande tycker svampbob är bra? D:

Vad gör jag uppe nu?

Linnea vad gör du uppe nu?

Ärligt jag vet inte.

Sov då?

Alldeles strax.



Ja jag fattar inte vad jag gör uppe jag håller ärligt på att somna med huvudet på tangentbordet. Ska gå och göra mig iordning för lägg dags och sätta mig på balkongen i kvällsluften, och kanske läsa lite? Mysigt ♥

Vi hörs imorgon! :) ♥

Edit: Balkong, i morgonrock, bok, knä inkletat med ipren smörjningssak + kyla ner sak på. R.i.p knä? :(

Ska kolla om...

älskling är vaken. Saknar honom sjukt mycket men har uitne haft tid att ringa :(


Aj mitt knä :'(

När jag var nere och bakade min vanlij kladdkaka förut som vi ska ha imorgon, så slog jag i knät skit hårt i en av handtagen på kökslådorna. Jag fick skit ont och haltade i typ 10 min. Och nej det var inget dramaqueen det gjorde seriöst skit ont. OCh nu sprang jag nyss upp för trappen och det bara blixtrade till i knät och ajg har skit ont igen :(

Vad hände med mitt lilla knä egentligen? :c

Restaurang!

Nu ska vi åka iväg och äta på restaurang. Vart vet jag itne det är hemligt enligt pappa.

Outfit: Jeans klänning, silverfärgat halsband, nylon strumpbyxor. Ni får väl reda på vart vi ska senare Chao!

(Kommer försenat inlägg efterssom jag inte vet vad som hände med publiceringen men jaja)


Pyssel med bloggdeisgn till Olivia :)

Nej nu tar ajg och börjar pyssla med olivias blogg design. Ska se om Jonna kan skicka headern till mig nu så jag kan få med den. Det vore rart :o

Vi hörs kära besökare + läsare :3

OJ oj min statistik! :O

438 sidvisningar och typ 361 unika :) Det gillas starkt. Sitter iallafall för tillfället och funderar över vad mans ka hitta på sen när jag gjort något åt mitt bombnedslag. Ja jag är faktiskt snart klar med bombnedlsaget.

Kanske sitta och måla med ritplattan. Eller redigera bilder. Känner för sådant. Eller hellst av allt, åka ner till älskling på kusten :( Eller åka och bada... :|



SiiMii! :O

SiiMii gav verkligen statistik rusch! Dock inte så många kommenterarer och vissa udda. Oseriösa saker :s

FRÅGESTUND 24/6-10!

När vi ändå är igång och bloggen kommer synas i SiiMii kl 15:55 - 16:00 startar jag en frågestund!

SÅ FRÅGA PÅ! :D


Btw, ska göra ny frågestundsbild det funkar ju inte i färgerna med den gammla!

Almost forgot!

Mamma är sneel.  Hon köpte Bree Tanners andra liv till mig :D Den är azum :) Ska läsa sen men jag måste vara scenil för jag glömmer att städa mitt rum hela tiden CYA Den här ågngen menar jag det!

Kasst wear it :(

Nu är ja lite sur! Köpte en gyrmt fin klänning (enligt mig) från wear it. Och innan jag ens använde den första gången insåg vi att dragkedjan hade gått av på ett ställe och nu ramlar en sån där grej man knäpper fast med överst på klänningen av när jag skulle kolla på den(ifall den kunde användas imorgon) och volangerna har släppt. Jag vill ha en ny eller så får de laga den.

Skam på dem! :(

Nej skäms Linnea

Ja skäms på mig måste städa. Det kan inte få se ut som det gör nu! Då får inte jag röra mig ur fläcken på midfsommar afton imorgon då blir det att städa hela rummet medan alla andra har roligt. Nu ger vi oss ¨å med spotify och kör hårt!

Vi hörs ;D
Peace off!

Fundering

Har begravt Edward nu :( Ska göra ett kors till honom någon dag. Usch jag ahtar när djur dör... R.i.p ♥



Jag stod på balkongen för någon dag sedan medans älskling duschade, och tittade på min granne när han tvättade bilen. Och hur noga han var med att hans lilla dotter inte skulle springa för nära med spaden hon lekte med, och inte gräva vid grannens häck. Då plötsligt började jag fundera över varför man existerar? Varför föddes vi?

Det vi gör om dagarna är att gå till skolan för att få utbildning, för att kunna få ett bra jobb, för att kunna tjäna pengar så man kan överleva och sedan ha lite fritid. Vad gör vi för nytta?

Som idag jag vaknade, åt frukost, läste mina kompisars bloggar, bloggade, gick ut en sväng, bloggade, städade lite, begravde en hamster, började göra det här inlägget, åt mat, fortsätter med inlägget, ska städa klart (kan ta lång tid), hitta på något kanske hoppa studsmatta, kela med hamstrarna, läsa, sova.
Nu är det visserligen sommarlov därför är det så slött. Men det är ju så det är?

Man föds, går i skolan i typ 12-15 år, får ett jobb, för att kunna köpa mat, kläder och saker, åker på semester.  Man gör ju egentligen inget? Går igenom livet, dör. Sedan när någon dött föds någon. Föds den för att försöka klara av det uppdrag som den innan misslyckades med. Men vi vet ju inte vad uppdraget är?

Egentligen, varför är vi födda? Vi är jordens intelligentaste och mest utvecklade varelse. Det känns som om det är meningen att man ska göra något. Men det vi gör är att förstöra planeten. Vi släpper ut giftiga utsläpp, skräpar ner, förstör, uppfinner saker som inte är miljövänliga. Och sedan bryr vi oss knappt. Vi lever livet och latar oss.

Varför har man pengar? Vissa får det så svårt när allt ska kosta, medan andra har det bra så pengarna nästan blir över. Som vi pratade om i skolan någon dag. Det var någon fotbolls stjärna. Han blir i princip betalad för att leva? Han tjänar pengar hela tiden.

Vissa startar krig. Varför? De är oense. Låt oss döda varandra. Hjälper det? Nej. Det blir oftast bara värre om ingen erkänner sig besegrad.

Var det meningen att vi skulle födas och bara vara? Vara livsnjutare när man inte jobbar eller sliter häcken av sig hemma när man ska städa och hålla på.

Min fundering, i min snart 13 åriga hjärna, varför föds vi, varför lever vi, varför dör man?

Vad tror ni? Comment

Genomtrött!

Jag är sjukt trött nu. Har lust att krypa ner i sängen och sova istället för att S-T-Ä-D-A. Oh! J*vla midsommarafton. Allting ska vara städat och fint men mitt rum är ett bombnedlsag?!






Svinstia ? Ohja! (y' :s

Jaja, jag får börja städa nu och så får vi se om det kommer efter bilder :O


Och dessutom ska vi begrava hamster.... R.I.P Edward 15/6-10 . :'(
Jag har inte velat prata om det det är därför jag inte sagt något.

Skolavslutningen

Oj oj! Jag glömde bort allt detta totalt allt med blogg som har att göra. Älskling är så mycket viktigare ♥


Aja. Jag har faktist sommarlov. Avslutningen var den 16 juni men jag totalt glömde bort att blogga om det. Men ja, det var väl som vanligt? Nej inte alls. Jag, Louise, Jesper och Martin fick stå på scen flera gånger eftersom vi var elevrådsstyrelse. Så vi presenterade diverse klasser och delade ut blommor.

Och vi var väldigt bra på att gissa vilka som fick stipendium. Det var precis de vi trodde det skulle vara. Therese och Gabriel. Grattis till dem!

Tidigare på morgonen innan skolavslutningen när jag skulle göra mig iordning hade jag aggressiva utbrott. Vi hade lockat mitt hår i typ en halvtimme, fyrtio minuter. Men det såg för j*vligt ut. Älskling skrattade åt mig, men mamma bad honom att försöka sluta, för när jag är på det humöret är det inte så smart att skratta och reta upp mig. Så när håret var lockat var vi redan försenade eller jag var för jag skulle testa mickar och ställa upp scenen. Men jag, sur som jag var fick duscha bort lockarna med hjälp av mamma.

Usch, misslyckat hår suger >:O

INGA BILDER PÅ MIG FRÅN SKOLAVSLUTNINGEN SÅG UT SOM EN FET ANKA :)



Där hade vi resten av oss :D Utan den feta ankan blir allt bra ;)

200:ade inlägget! :D + speciellt datum

Det är blir då mitt 200:ade inlägg. Jag vet precis vad jag vill berätta. Älskling har var här sedan den 15-24 :o Och det ligger ett speciellt datum bland de dagarna. Någon som kan lista ut det?

Den 19 juni. Det var våran 4 månadersdag. Om 2 månader har vi varit ihop i ett halvår. Och det känns underbart. Min fina kille ♥ Älskar dig sjukt mycket ♥




Redigerad verision av denna : Klicka på den !

Dressin åkning och världens finaste häst ♥

Samma dag som älskling åkte så var vi och åkte dressin. Dock tyckte han inte att det var jättekul och körde gärna så fort som möjligt istället för att ta det lite lugnt. Dock fick de stanna väldigt många gånger p.g.a att häst galna jag skulle plåta alla hästar i hagarna bredvid spåret vi körde på. En av dem var defintivt världens finaste häst! Hade bara lust att springa och kidnappa den på direkten! :O Fina fina hästen ♥___♥


VISST ÄR DET DEN FINASTE HÄSTEN VÄRLDEN NÅGONSIN SKÅDAT?! :O Ge mig den ♥
Btw, bilden är helt oredigerad. Den är bara beskärd direkt i kameran ♥






Dressiner! Tandems :3



ÄLSKAR bilden ♥ Adam fotade :3


Adam fottat igen ♥ Han bärjade gilla min kamera väldigt mycket :o


Sötaste älskling ♥

Saknar dig ♥

Dålig uppdatering, dålig sömn, godnatt.

Srry för dålig uppdatering. Adam har ju varit här och jag känner att jag lägger ner mer tid på honom än min lilla blogg då :) Men har sovit dåligt så ska sova nu god natt :)


Skriver imorgon ;D

Godmorgon!

Nu har jag vaknat och är alldeles över lycklig för idag kommer älsk hit och ska vara här från idag-sön :'3 Jag har längtat tills idag :D Och på lördag är det våran fyra månaders dag. ♥ Jag kommer inte kunna koncentrera mig de sista minutrarna i skolan då jag vet att han är hemma hos mig redan. Wiieh! :'d

Så nu ska jag snart masa mig iväg till skolan. Idag ska vi nästan bara städa och göra klart för imorgon är det skoooolavslutning och det innebär SOMMARLOV! :'3

Jag har haft bildbrist ett tag nu men det är som sagt p.g.a att jag inte har ngn plats i datorn, men jag ska försöka innförskaffa en extern så fort det går. Så länge får ni njuta av gamla, kanske ovisade bilder? :)



Btw. Har lösenord på min dator nu (; ♥

Hemma igen igen!

Nu är jag hemma igen igen idag ;D Och ska dra vidare till stan :) Hörs snart :D

Pyssla ihop bloggdesign

Ska pyssla ihop en blogg design sen tänkte jag. Vi får se vem som får/köper den. Kommer bli en ganska bred blogg så passar bra till fotobloggar som vill har större bilder.

Ni får gärna komma med tips om hur den ska se ut sen. Om inte annat kanske jag har en tävling om vem som får den! Det får vi se :*

Ajdå!



Inte bra....

Hemma igen. Wtf?

Jag åkte till skolan men det var typ inga där från våran klass. Bara Anton och jag. Jag tänkte: Men gud vart är alla? Har de glömt att det inte är språk idag?

Jag satt där ett tag och letade med blickebn efter folk. Men det kom inga. Tillslut ringde jag Jonna:

Jag: - Asså vart är alla?
Jonna: - Va?
Jag: - Ja, vart är alla? Jag sitter vid skolan men ingen är ju här.
Jonna: - *småskrattar* Asså Linnea vi har sovmorgon! Haha!
Jag: - Nej?!
Jonna: - Jo!
JAg: - Hur länge?!
Jonna: - Till klockan 09:20!
Jag: - Men åh! Då åker jag hem nu!
Jonna: -  Gör det haha!

*lägga på*

Jag sa till Atnon att vi hade sovmorgon.
Sen kom Leon, Martin och Novak. Då fick jag säga till dem också. Så det var bara att vända hem igen!

Tom garderob?

Nej tom är den inte men det känns så finns INGET att ha på sig. Speciellt inte nu när mina favorit jeans shorts/3kvarts byxa gick sönder. Vi måste laga det förbannade hålet jag överlever inte annars :(

Behöver införskaffa:

• mer t-shirts och linnen i lite olika färger.

SHORTS!

• Jeans eller skinnjacka

• En väska




Jag måste shoppa :O Men jag vet inte hur jag ska få råd med allt :/ Mamma är inte villig att betala mer åt mig nu tror jag. Jag har gjort av med säkert några tusen för henne nu på senaste tiden :s Bara min klänning kostade 500 och skorna kommer ligga runt där med antagligen. Det här blir inte bra. Jag måste göra något.

Sötaste älskling ♥

Här om dagen så skickade Adam en bild på sig och sin kompis. Mao, vad älskling är söt :3 OCh han blev jätte fin i sina slingor också :'D Nu har jag vart fräck och klippt bort Albin men ändå.


Söt ♥.♥ <3

Saknar det ♥



Vill så gärna åka snowboard igen. Saknar det mycket det är så underbart kul! D: Men får försöka överleva sommaren. Det gör jag nog med alla fina soliga dagar bad och mycket kompisar. Och nu i sommar ska jag träffa älsk mycket mycket mer. Det gillas ♥

Presenten... :3

Nu ska jag avslöja vad presenten var om ingen redan listat ut det förutom Erika och Elvira som redan visste.

So here we go:



För er som inte ser  så står det True Love :3

Jag har True och Adam har Love ^^. Det är för att tecknena på den pilen på ena och korset på andra betyder alltså kvinna och man. Hahah :3

Se bild: http://files.marianova.com/files/imagecache/normal/files/2061/a9b4f4865988d60919fad9cbc7e60544.jpg

HISS & DISS ! *omstart*



Linnea hissar....

• ... att jag åker till Adam imorgon ♥

Adam hissar...

• Cola och godis :3

Linnea fortsätter hissa...

• CHIPS!! 8D

• Presenten till Adam

• Kommentarer och mycket besökare ♥

• Att bada i sjön (;

• BURJ AL ARAB!

• Adams fotoalbum <3


• Förkylningar :s

• Ohållbara fyrhjulings kärror x)

• Huvudvärk D:

• Och solbärnnor som svider alltså röda sollbrännor :c

Utklädningsdag

Jag ahr inte skrivit något om utklädnings dagen i skolan! Våran klass hade temat Hollywood fruar och jag skulle föreställa Päivi. Här kommer lite bilder :D :


Jag ;p


Haha ! :D ♥





Ja vad ska man säga? Carro var värsta lins lusen ;D


Ehm, hollywood NEW YORK ?
Mobiler (y'


åh yäääh! Carro igen (;


En kille var modig nog att klä ut sig (; Martin (Y) Och han fick dessutom pris sen ;p


Så var min outfit, + typ pumps kängor? Det gjorde jävligt ont efter ett tag x.x Speciellt när vi skulle springa upp och ner för en liten backe där vi var funktionärer. *suck* AOUCH!



Mupp min jag gjorde men aja ;p

Shopping!

Jag har varit och shoppat igår! :D Åkte till  Marieberg med Erika, mamma och Pontus.

JAg hittade äntligen en klänning jag ska ha. Hoppas ingen annan har köpt den hörde att det var några som köpt där.
Sen har jag köpt en grej... till Adam :3 Jag kunde inte låta bli (; Vad kan det vara för något tro? Ingen skriver vad det är för då kanske Adam kommer på D: Och det får han inte ;____; ♥


Vad är det för något? :o

Det får han se imorgon (; ♥ Och kanske ni med eller senare :D Om jag inte kan komma på om det går att göra tidsinställt?

Ny kategori ;)

Har gjort en ny kategori där ni kommer kunna hitta allt om klassresan 2010 :D Checka in :3

Namn:
Klassresa 2010

Bilder från klassresan - 2010!


Becca, Sofia och Carro ! <3


Inne i kåtan, haha! :D


Pirr & Jonna :3


Lite killar som spanar på sjön (;


Calle ;p


.... Calle.


Lollo, haha! ♥


"Ni förstår tjejer, så här gör man när man fiskar... Man tar spöet... ja den där "pinnen" i handen..."
HAHAHAH! Okej så var det inte men iaf X3



"Spana in mina nya smexiga stövlar.. :D " - Sofia
Becka tänker: "Vart är fisken?" o_O


*SVOOSCH* FANTA! 8D


Fisk... lax... regnbåge...


VIF och RIP <3

MER BILDEr KOMMER EN ANNAN GÅNG :D