En bild från Abbes dop

Jag avlider, haha! Så klockren bild alltså!

HAHAHAHAH! Julgran på biltak!





HAHAHAH! Alltså jag klarar det inte! HAHAHA! Den ligger där ute på taket och blinkar, jag dör!

Julstädning - FÖNSTER FÖRE




Ridläger bild



Favoritbild från ridläger, en sådan där bild som inte ens var meningen att jag skulle fota. Jäkla dålig redigering såg jag nu. Får göras om någon gång!





God morgon bloggen! :) Har firat in första advent nu med massa ljus på morgonen och både min och Pontus ljuststake var tända! Nu sitter jag och spelar lite nolifer spel och chattar, tittar även på en spellista pappa gjort. En bugg spellista med låtar som man kan bugga till, tydligen kan man bugga till Love the way you lie....?! Det kan jag faktiskt inte fatta. Hur buggar man till rapp?

Hur som hellst ska jag städa skrivbordet idag. Sno min adventsljusstake och ställa den i mitt fönster för mysfaktorns skull. :)


Nattlig videoblogg

Jag har faktiskt gjort mer än hållit på i photoshop. Julstädat också. Resultat får ni se imorgon!

INSPERATION!

Gud så mycket insperation jag har till designen nu. Blir lycklig hela jag! :'3
Photoshop in my ♥



Arkiv bild. ♥

En sak alla bör veta

Jag är lyckligast på  jorden som har dig! ♥

SKUMTOMTAR!

När jag och Louise var påväg hem från skolan så utbrast jag att jag ville ha skumtomtar. Nu på en gång. Om nom nom liksom!
Och när man kommer hem vad står då i en skål i trappen för att de ska bäras upp till TV:n?! SKUMTOMTAR! En lycklig Linnea var det då, tills jag blev lite arg... Men tänker inte ta upp det nu. Mår bara illa av tanken.

Seg i huvudet

Fyfan, orkar inte vänta på maten. vill bara gå och lägga mig. Jätte trött och vill faktiskt vara pigg imorgon, speciellt om jag ska in till örebro. Jag blir så trög av att springa runt i affärer. Dessutom inne på gallerian har det en tendens att bli ett tinitus ljud i vissa korridorer och butiker. Vilker tär väldigt på mitt huvud. Och jag vill inte åka dit om jag är trött och känner mig ful och äcklig. Då blir jag bara på dåligt humör och ledsen av att gå i butiker.

Förresten! Julklapps tips till killar?! Jag håller på att bli  desperat och få panik här!

http://www.din-privatekonomi.se/bilder/present.jpg



Behöver städa mitt rum och funderar på att göra en Bella. Filma när man städar och lägga upp en video på bloggen. Ska förresten fortsätta tjata på mamma om ett videofy me konto. Man tjänar ju pengar på det! EGNA pengar. Hur bra är det inte?

http://www.almiinvest.se/Global/Portf%C3%B6ljbolag/videofy.me.jpg


Jösses

Det tar lång tid det där med kodning alltså, vad har det gått? En timme? Och jag har bara gjort i ordning rubriker, inga understruka länkar, och grejat side och content. o-m-g. Men det är värt det. För denna gång i think it's gonna be nice!

Pilla på design

Har precis laddat ner lite nya fonts så, och nu är det dags att börja titta på en ny design. Sick and tired på den här nu alltså. o:

Louise ♥



http://louizes.blogg.se

Help?

Måste som sagt göra något åt mitt utrymme på datorn, och nu när jag fått den externa hårddisken är det ju verkligen högt tid att fixa detta. Så min fråga är... Är det bara att lägga in de mappar och stuffs man vill direkt på hårdisken eller måste det läggas in under någon speciell mapp? Noob (a)

SHOPPINGKLICK!

Me want it... A LOT! Vad sägs om att klicka hem ett och annat? :3 Mamma.... JULKLAPPAR! 8D



MISSION!

I've got a mission :3 Jag har uppdraget att leta upp bilder till nästa års almanackor, efter som jag är familjens.. Eller släkten fotograf. ;) Så det blir super kul. Bara att leta upp bilder och redigera och pyssla med i photoshop för bättre ljus och skärpa! Det är blir kanoners! ♥

http://www.photoshopblog.net/wp-content/uploads/2007/09/cs2.png

Ph♥toshop

Kärlek till programmet och alla guider som finns till! Ska vara riktigt kreativ imorgon när det är ledig tisdageftermiddag. Om jag inte får följa med Louise till stan vill säga.  :)

Cuz you're amazing just the way you are



Dagens låt.

Vinter

Det är ju utan tvekan vinter nu, eller håller ni inte med mig? Det har iaf snöat här idag igen. Men har troligen inte kommit för att stanna. Ni vet ju hur svensk vinter (och sommar) är... ;)

Ingen mer än jag som hoppas på att få en vinter ala 2009?



Måste ju bara få avslöja..

Att jag håller på med ett PRIS till en tävling som kommer arrangeras, detta är ett användbart och inget litet skräp som skickas hem, blir till och med så att jag gör 2 för jag blev så avundsjuk på det framtida resultatet att jag måste ha en egen också. Dock så vet jag inte vad det ska vara för tävling. Så ni får gärna komma med förslag!

MAT!

Har precis varit och ätit lite tjockpannkaka. Vet ni att man känner sig lite tjockis då? Liksom inga grönsaker till... Attans. Får gå och ta en gurka, om nom nom.

Hemma, och inte med ett leende på läpparna.

Nu är jag hemma och som rubriken lyder så är jag inte så glad över det. Önskade jag kunde stanna hos honom förevigt. ♥
Kan någon förresten berätta vad alla har emot mig? Vad har jag gjort dem? Inte ett skit. Vad vill jag dem? Ingenting. Jag råkar bara existera. Förlåt, typ?

Iaf, jag är inte på det bästa humöret för skit Swebus som man åkte med hem har ju ingen koll på någonting, inte idag i alla fall.
Det hela började med att när jag skulle åka hem från älskling, så kommer det en buss som kör förbi busshållplatsen, inte tänker vi på det efterssom det inte var en Swebus buss. Men helt plötsligt ser vi rumpan på bussen igen. Vad i helvete? Den backar mitt på motorvägen?! Jaha den svänger in och ställer sig vid busshållplatsen. Okej... Undra vilka som ska med den bussen.

Vi tänker inte så mycket på det sitter och väntar på en Swebus buss istället, tills busschaffören ställer sig utanför bildörren. Fia öppnar och han frågar om vi ska till Karlstad. Nej vidare till Karlskoga. Jaha jka då var det tydligen en extra buss till Swebus bussen som var fullsatt.

Och då får jag dessutom reda på att jag ska byta buss i karlstad trots att vi bokat utan byte. Väl framme i Karlstad efter en stelresa bredvid en sur äldre dam, så är den bussen försenad och det fanns 3 bussar med samma linje nummer som jag skulle åka med.

Kommer tillslut på rätt buss, efter att en nervös och förvirrad buss chaffis skulle försöka få in alla på bussen så blev vi ännu mer försenade.
Sen vette jag tusan vart  de lyckades byta buss chaffuör för när jag ska av hemma 30 minuter senare än beräknad tid är det en annan chaffuör?! Blir så irriterad.



Och min mobil har strejkat, orginal hörlurarna till iPoden är sprängda och mina nya ligger på nivå 1 på skala 1-10. Skit skit skit, och så har de avlivat Fealine från ridskolan också. Jag blir helt genom förbannad på det här. Och så ska vi lida igenom skolan en vecka till. Usch.


Vill tillbaka till dig nu. ♥

I'M BACK!

Nu är jag tillbaka efter en sjukt kul 7:an kväll med folket! ;)
Och Schabuu träffade Broshaan.. Imorgon...  NÄSHTA SÄFFLE!




Haha inne i körkan!

Hedersgäst? Dåliga uppdateringar.

Har varit urdålig på att uppdatera men det händer så massa mycket annat in my life just nu så prioterar inte bloggen. Nu har jag iaf en hedersgäst?  Nej jag vet inte. Hemma hos mig. Det är våran klass's "talpinne" Schabuu (uttalas ungefär som tjaabuu.).  Han ska nämligen följa med på sjuan kväll idag i kyrkan. Och träffa the master of alla talpinnar Brooshan bro. En talpinne är alltså ett medel man använder när man ska tala i stor grupp så skickar man talpinnen till den som vill prata. Den som håller i talpinnen ska inte behöva blir avbruten och alltid få tala till punkt.



Schabuu får låna mina läderarmband.... Han blir så mycket tuffare då. Haha. ;)

Leon övertalade mig att ta med honom till sjuankvällen i kyrkan!

HAHHAHA! Samtal med Trygg-hansa!

Hej bloggen! Nu ska ni få höra.



http://lifeofellenude.blogg.se/images/2009/telefon_46480035.jpgJag: Hej det är Linnea.

T-H Killen: Hej vi är från trygg-hansa, är Torbjörn hemma? *skånsk dialekt*

Jag: Ehm, *skrattar vid tanke på att han inte var hemma igår heller* Nej, han och mamma är och dansar.

T-H Killen: Åh jasså, vad buusigt! Så det är FF?

Jag: *Skrattar ännu mer* Hahah, ja typ!

T-H Killen: Ojdå, ha det så roligt, inga dumheter nu, ta hand om er.

Jag: *avlider nästan* HAHA! Nej då, jag lovar.

T-H Killen:
Bra, hej då!

Jag:
Hejdå, haha!

PIIIP




Det är då det är roligt att prata med försäljare! HAHA!

Oh little brother

Min lillebror och jag bestämde oss för att ta oss ut i regnvädret i söndags. Så det fick bli lite fotografering! :)
En bild som är klar och efterbehandlad med ljus, skärpa, färg och kontrast kommer här.

Svarar på frågor...

Skulle ni tycka det blev för jobbigt med JÄTTE mycket flummiga frågor från frågestunden?

Joel hade hemskt många, och måste välja bort några. För alltså jag tänker inte skriva om diarré och grejer? haha. xd

MAMMA ÄR HEMMA!

Och det betyder att hon har saker med sig från ullared. Men vet ni vad? Jag valde att vänta med det mesta och FÅ MASSA JULKLAPPAR ISTÄLLET! Wiih. För hur roligt är det inte med MÅNGA paket på  julafton? Super kul tycker jag :3 Men jag har i alla fått min externa hårddisk och fy bubblan vad glad jag är! 500 gb mer, tjoho! Men rummet ser ut som en ända röra. buhu. Men oarkar inte bry mig. ;) Och har jag tur blir det att åka till älskling på fredag. :D

http://www.segeimport.se/img/p/10813-12948-large.jpg

 

Synd att min inte är rosa bara... ;)

Något av det drygaste jag vet...

Som rubriken lyder. Vet ni vad jag tycker är en av de drygaste sakerna som finns? Denna smiley;  :e
Hur drygt ser det inte ut? Det kvittar hur många hjärtan eller något annat man gör efter åt. Det ser JÄTTE drygt ut och jag kan till och med bli på dåligt humör. Fyfan. Ingens om håller med mig eller?

Så långt har jag kommit..

 

Jag är nybörjare som sagt. Första gången jag bestämmer mig för att verkligen lära mig en låt på piano. Så ja...

Let's train at home..

Jag gjorde om mitt rum till en mini musik studio nyss. Så mitt keyboard står på skrivbordet tillsammans med 2 flöjter på ett flöjt stativ och en mikrofon som inte används. Haha. Och ang mitt what to do. Så är det fortfarande what to do. Men så länge så kör vi let's train at home. Så sitter och följer en guide om hur jag spelar River flows in you på piano. Det går.. sakta men säkert, men det kommer ta hur lång tid som hellst innan jag kan spela den fort. ;)

Gammal bild på mina flöjtnoter. :)

What to do?

Sitter och tittar på youtube på alla videosar och covers hit och dit när det spelas och sjungs. Och ååh. Det är precis så där jag också vill göra. Men jag behöver lära mig mer! Och nu.. Har jag nästan igne fritid och då vill jag  gå sång lektioner, gitarr lektioner och piano lektioner utöver ridningen, flöjten och bilden? What to do? Sången är gratis för mig, iaf körsång för att jag redan spelar instrument. Men jag vill ju ha mer personlig feedback. Oh what to do?

Någon som har något tips på bra keyboard märke btw?

Arg

Jag var ute alldeles nyss och fotade på Pontus. Skit glad äntligen någon som ställde upp på att bli lite fotad. Jaha efter en stund ute i regnet i skogen så gick jag in och skulle efterbehandla bilderna i photoshop. Och helt plötsligt så fuckar det upp sig och penslarnas storlek syns inte och alla orginal utseende på verktygen försvann när man använde dem. Någon som vet felet?

Edit: Det spökar för nu innan jag hann posta inlägget så börja det funka utan att jag gjort något. Lyckat jag som stängde ner en bild jag redigerat för att jag tänkte starta om photoshop. Och jag hade IQ nog att glömma spara. -.-

Alltså ja... jag bjuder..

Nu när jag är så skämmigt oaktiv får jag ju gottgöra er? Varför inte bjuda lite på sig själv?



Ja sådär kan det se ut när jag sover... :3 Det var i somras någon gång när älskling var här vi bestämde oss för att gå ut en stund. Så vi la oss på studsmattan och pratade o.s.v. Efter en stund somnade jag, så trött som jag var.

Och liksom titta på mitt hår! Haha, Adam var snabbt framme med sin mobilkamera.
Btw, fråga inte hur håret blev sådär, haha! För jag har helt ärligt ingen aning!

Älskar dig Adam. ♥

Äntligen

Efter mycket krångel så börjar det funka. Håller på med en present till Farsdag imorgon. ;)

goddagens

Hej på er. Jag sitter just nu inlindad i handdukar, sur och trist inte alls på humör för att gå på någon bytardag. Ingen lust ALLS att prova skridskor och hålla på. Jag är på alldeles för dåligt humör för det. Och när jag är negativ och sur och trött och inte orkar blir mamma arg och sur. Så det här är inte alls bra. Men ingen bryr sig om att lyssna när jag säger det. *suck*
Är så frustrerad över något. Vill göra något roligt. Hoppas jag är på bättre humör på kvällen så jag inte får psykfall på spökena och bestämmer mig för att slå dem istället för att bli rädd och springa för livet...
Känns inte som om jag kan bli skrämd idag. Bara arg. Det är ju min ignorera alla helg? Jag orkar inte med någon/några förutom familjen och min älskling. Jag bara ORKAR INTE. Och då ska jag på halloween kväll i stallet, på en j*vla bytardag. Det blir inte alls trevligt att vistas bland folk när jag är så här.
Någon som är söt och rar och tar med mig neråt i Värmland istället? Det är nog det  ända stället jag vill till nu.



Miss u a lot.

Frågestunderna...

Håller på att svara på frågor från alla frågestunder jag haft nu. Och med Joel typ 100 frågor kommer det ta år. Kommer även inte svara på alla hans frågor.. Herregud Joel... haha!

Han är lite rolig han. xd

Tips: Marshmallow fluff och Brago!

Det blir verkligen ett super duper om nom nom nom tips från mig nu alltså. Det är hur gott som hellst. Marshmallow fluffet är köpt på ICA MAXI. Hur gott som hellst, på ALLT! Hade det på mina kladdkakor, och herregud vad gott det blev. Och brago hittar ni nog själva!

Första gången jag såg Marshmallow fluff var det första jag sa: Det ser farligt amerikanskt ut.

Rock tema på Idol!

Tjoho! Idag ska jag faktiskt titta på idol. Det gör jag ALDRIG annars, förutom auditionerna, haha. Men det är rock tema och det kan man inte missa! Och Jay kommer köra över alla små mesar i idol med sin låt. Tror på en stående jury idag. Skulle inte förvåna mig. Och en riktig dunder boom från Anders Bagge. Han har ju sin bomb knapp när det är rock tema ni vet? ;)

När man var liten



Erkänn att vi ÄLSKAR blöjrumpor?

Känner ni igen mig? ;)

Världens sötaste raggnings replik!

Ursäkta, kan jag få låna din mobil? Jag har lovat mamma att ringa när jag blev kär.

Finns det någon gulligare? Helt aw... ♥

Blandad kompott

Ja rubriken säger allt, nu skriver jag om lite allt möjligt. Let's get started.

Tjenare på er! Grejen är så att jag har bloggtorka. En allvarlig sådan. Så bloggen är inte rik på uppdateringar. Så då vet ni det.

Nu sitter eller ligger jag på golvet och pluggar Kemi, och sen blir det mer läxor. Det är hektiskt nu. Jag som trodde vi fixat allt innan lovet så det skulle vara lugnt en stund. Men icke. Det blev en rivstart med typ 3 kommande prov o.s.v.

Imorgon är det ju fredag, och meningen var att jag skulle åka till älskling först, vilket jag mega super duper mycket ville. Men jag har flöjt ensemble som måste prioriteras då vi har konsert om typ 2 veckor? Gud vad mycket saker som händer... Så Adam skulle komma hit då bestämde vi så får jag komma next time. Men så gick min fina kille och blev sjuk igen. Stackarn, så imorgon blir det blodprov för hans del och kan inte komma då troligen. :(
Hoppas han blir bättre, krya på dig! ♥
Så får se hur det blir, kanske nästa vecka? Har ju flöjtensemble då igen. Näst sista repitionen. SEN lovar jag att jag ska åka till honom! Jag har bestämt det.

Och tänker att det bara är en och en halv månad kvar till jul?! Det är bara hel galet alltså.

Måste ta en dag, åka in till stan, skaffa en almanacka, sätta den på väggen och gå igenom mitt liv. Jag har så tappart bort mig mitt i allting!



Så här ser det ut gör oss nu! Helt underba...

dsc01432 (MMS)

Så här ser det ut gör oss nu! Helt underbart. Håller på och går över fotbollsplan hem till louise. Haha minnen från förra året här alltså. Och grannens hus alarm har gått igång varför vet jag inte. Ytterst otroligt med inbrott när det fortfarande är grannar hemma som har loll och hör. Nej nu är jag hos louise. Ha det bra!

Bloggen fick lida

Åh nej. Tragisk men sann rubrik. Ja idag fick bloggen lida verkligen! Måndag är verkligen en bad blogg dag. Har ju inte så mycket ledigt när man dessutom vill ha trevligt med familjen också. Så ni får nog leva med att bloggen får lida på måndagar! :(

Ut med mig!

Nu ska jag gå ut och frysa ihjäl. Nej men mamma ville ha ut mig i trädgården för att jag har varit innne hela veckan typ, ajdå. Alltså inte bra. Men ut med mig nu så ska vi göra något i trädgården och jag fotar väl lite. Men som sagt. Hatar mina begränsningar.



SAKNAR VINTERN! :( Vill ha massa massa massa snö igen!

Saggigt värre

Nu är det saggigt värre på fotofronten alltså. Det händer ingenting. Insperationen flödar men begränsningarna stiger. Vill verkligen lägga vantarna på en system kamera nu!

Bortskämd?

Louise skickade en kommentar om att jag var en bortskämd unge på inlägget om att jag fått massa kläder. Jag nekade faktiskt att jag var det. Jag tycker ärligt att jag inte är det. Men nu ska mamma åka till ullared och handla ännu mera saker till mig...? Vad är det här. Börjar jag bli bortskämd?! Oh noes.

Fast jag vill följa med. HALLÅ! Ridkläderna kallar, sminket är billigt, älsklingsparfymen kostade bara 40 kr (!!!), opch elektroniken! Alltså jag vill följa med! Men man får inte ta ledigt från skolan för att åka och shoppa. :( J*vla skit!

Visste ni föresten att min mamma var med i en av Ullareds ulla tidningar? Kolla in här!



För att läsa artikeln kan du klicka på bilden och välja sida 30! :D

Transformice, älskling och godis!

Nu  ska jag sitta och spela lite no lifer transformice med älskade Adam och käka lite godis! :D Nom nom!

En fråga till er? Vad för "nolifer" spel, spelar ni? ;)

Frågestunden

Ni får väldigt gärna ställa MASSA frågor på frågestunden. Mr. Joel har ju ställt en hel del. Men ja kommer dock inte svara på alla, haha herregud joel...
Han är som han är ;)

Men ni får jätte gärna ställa massa frågor HÄR!

IIIIH! Kläder ♥

Jag är så j*vla happyface! :D Alldeles nyss började det plinga på dörren. Men jag är lite små döv och hörde inte det, fast adam gjorde som tur var. Så jag sprang ner för trappen och så står Carina där. Frida har rensat sin garderob så jag har fått MASSOR av as fina kläder. Så jäkla glad är jag! Ni ska få se lite av dem sen!



Dessutom är mamma på marieberg och handlar åt mig nu... ! ♥

Where do we sleep?

Efterssom min säng är väldigt liten, så sover inte jag och Adam i den inte. Har faktiskt sovit i min säng sedan jag var typ 2? Hihi, prinsesssängen her self.

Förr så sov vi båda på bara en madrass på golvet. Som är större (!!!) än min säng på bredden, och längden haha. Jag sover oftast ihopkurad som en liten boll. Men... Det slutade alltid med att någon låg på golvet. Så den här gången bäddade jag ner min sängmadrass och den andra på golvet. Så nu tar det upp hela utrymmet at the floor.

Helt sjukt underbart kul!

Vet ni vad jag tycker är helt awesome!? Min statistik! Den är helt otrolig. För bara någon månad sedan var jag tvungen att ligga på högvarv med att kommentera andras bloggar och synas MASSOR för att någon skulle titta in hit. Men nu har det totalvänt, och det gör mig överlycklig. Jag kan sitta och blogga jätte lite och har iaf statistiken uppe. Eller bara blogga som vanligt, läsa och kommentera favorit bloggarna o.s.v. Det är så roligt att ni stannar här ska ni veta. ALLA PUSSAR TILL ER!


Visst svänger det upp och ner. Men minsta antalet unika besökare ligger på 10 st! Det tycker jag är grymt kul. :)

He's tha cock.

HAHAHAH! Rubriken alltså.  Jag och Adam drev lite när vi gjorde soppa nyss. Lite så här jätte SEN mat. Men vi blev inte mätta på mormors smörgåstårta då vi itne är några fantaster av det. Så Det blev lite soppa, helt lagad utan recept!

Thursday sucks

Jag är fräck och använder samma rubrik som Louise. Men den är bara så rätt. Det är verkligen en skit dag idag. Jag känner mig som en uppblåst gris (fettsugning tack?), trött, orkar inte gå och tjocka mig i äcklig fika... USCH ! Alltså den här dagen suger. Bara så ni vet.

Idag är det dagen

Idag är det dagen då jag ignorerar alla människor som försöker prata med mig. Jag orkar liksom inte vara social eller trevlig.'

Vill bara ställa mig och skrika. HÖGT.

Boats in Tenerife

Som ni kanske visste sedan innan (har ju länge, och har fortfarande, bilden på två båtar vid västkusten som en av mina favoriter) så fullkommligen ÄLSKAR jag att fota båtar. Jag tror helt ärligt att det är mitt favorit motiv. Det blir så himla vackert på något sätt. Och när jag var i Teneriffa tog jag absolut chansen att knäppa några båtar. BÅTAR BÅTAR BÅÅÅÅT! ♥




Här är min favorit bild med båtarna från västkusten här i Sverige (klickbar):

*Buzz, buzz* En liten påminnelse ;)

Jag vill åter igen påminna er om min frågestund och fråga till alla er läsare!

FRÅGESTUNDEN


LÄSARFRÅGA

Godmorgon

Åt frukost för en stund sedan och nu sitter jag här med äcklig hicka igen. Har ingen blogglust idag så. Tyvär får ni vänta mer. FÖRLÅT!

Nu har bloggen fått lida ett tag. I'm sorr...

Nu har bloggen fått lida ett tag. I'm sorry for that. :( Men nu kör vi lite uppdatering. Har ju varit, eller är hos adam. Saknat honom sÃ¥ sjukt mycket, ni kan inte ana. ♥ Han följer iaf med hem till mig idag också. :) Men när vi kommer hem bär det av till moster på en gång för hon fyller år. Sen ska jag väl hinna göra ett inlägg från datorn också. Ha det bra!

Med ett leende på läpparna

och ett lätt pirr i magen. Så kan jag medela att snart lämnar jag min hemstad och reser några mil här ifrån. Några kanske fattat vart andra inte. ;)

Just nu sitter jag i alla fall och smörjer mina vintertorra ben med LdB creme rich loyion with Shea for very dry skin. Någon mer än jag som fet diggar LdB's produkter? Så mjuka krämer och de doftar super gott! Har måde body lotion och deo i LdB.




en ovisad bild från fotograferingen med jonna! :D