PLUGG, PLUGG, PLUGG, ANALPLUGG! Nej nej... fråga inte.

Alltså fråga inte ens om rubriken. Jag vet att jag är konstig, men idag är mitt humör på bott. Så jag tänker vara hur konstig jag vill. Sådeso. Skratta eller tyck att jag är dum i huvudet, släpp loss lite för tusan.



Sitter och pluggar huvudet av mig. Matte, matte, matte... Det är det jag måste göra. Ligger så jäkla efter i matten eftersom vi var i teneriffa. Och matteboken fick stanna hemma då den vägde typ 1,5 kilo.
Skolan idag varit rätt soft, men ändå helt usch. Bästa var ju att man sov till 08:35 ! Asskönt. Och konstigt nog vaknade jag av min väckarklocka. Jag brukar inte kunna det heller efter vi kom hem från Teneriffa (Teneriffa = hjärntvättning? börjar undra...). I alla fall, så stannade Louise kvar efter skolan för att göra ett prov hon missat när hon var sjuk så jag stannade och var snäll att vänta på henne. Då tog jag tillfället i akt och pluggade matte.
ALLA ÄLSKAR MATTE *HOST HOST* Jag tror jag fick något i halsen...


Passade på och fota en passande bild till inlägget! Photoshop är guld värt. Älskar att göra bilderna lite så här extra snygga med lite ny färg o.s.v. !  :D



Längtar som tusan till höstlovet nu. Är riktigt trött på folk som inte fattar och folk so inte vågar släppa loss lite. Även drygt folk. Ingen mer negativitet nu. Känner att jag varit det alldeles för mycket. Nu ska vi försöka dra i smil groparna lite (juste de existerar inte... HAHAHAHAH! Men i smil giporna, alltså mungiporna).


Min humor idag: Ytterst negativ och ironisk.

För er som ville veta.




KOMMENTERA








KOM IHÅG MIG